Banner 980x90

TOP risinājumi maziem un vidējiem uzņēmumiem

Šajā nedēļā notiek biznesa konsultantu tikšanās ar Alūksnes, Gulbenes, Madonas un Valmieras uzņēmumiem. Jums ir iespēja satikties ar trīs biznesa konsultantēm – Ivetu (tālr.nr. 26300663, Gulbene, Madona), Jūliju (tālr.nr. 26681284, Alūksne, Madona) un Sintiju (tālr.nr. 26395894, Madona, Valmiera), lai vienotos par piemērotu risinājumu Jūsu uzņēmumam.

Nedēļas TOP risinājums

Lielais vai SOS baneris uz gadu +  informācija portālā pilseta24.lv, pirmā vieta reitinga frāzē vienā portālā, reklāma uz Gulbenes, Madonas vai Valmieras grāmatu vāka. Par sadarbības cenu uzzināsiet pie biznesa konsultantēm.

Pirmajiem 10 zvanītājiem no TOP risinājuma cenas atlaide 20%!

Mazam vai vidējam uzņēmumam konkurētspēja interneta vidē – un ne tikai – ir tikpat būtiska, cik lielam uzņēmumam. Tiesa, tam bieži vien šķietami nav laika, resursu vai līdzekļu. Tomēr risinājums ir – neieguldot tajā daudz laika, neizmantojot uzņēmuma kapacitāti un iztiekot ar nelieliem līdzekļiem. Mārketinga koncepti nelieliem uzņēmumiem ir kompānijas Latvijas Tālrunis galvenie virzieni – 31 reģionālais novadu portāls pilseta24.lv (gulbene24.lv, madona24.lv, aluksne24.lv, valmiera24.lv), SEO, web lapu izveide, AdWords kampaņas, sociālie tīkli, Google produkti, novadu un pašvaldību grāmata "Zaļās Lapas" un citi mediji. Mūsu uzdevums ir būt par labāko sadarbības partneri maziem un vidējiem uzņēmumiem!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)