Banner 980x90

Teju uz pusi kritusies celtniecības un tirdzniecības uzņēmuma "Ozolmājas" peļņa

Foto: Edijs Pālens/LETA
Foto: Edijs Pālens/LETA
Pērn teju uz pusi samazinājusies Alūksnes novada Alsviķu pagastā reģistrētā celtniecības un tirdzniecības uzņēmuma SIA "Ozolmājas" peļņa, liecina "Firmas.lv" informācija.

Kā, atsaucotoes uz "Firmas.lv", ziņo aģentūra LETA, pērn uzņēmums nopelnījis 242 346 eiro, bet vēl pirms gada - 440 199 eiro.

Par 9% krities arī apgrozījums - 2 630 263 eiro un 2 914 458 eiro attiecīgi.

Apgrozījuma kritumu uzņēmuma vadība skaidro ar ieņēmumu samazināšanos par veiktajiem būvdarbiem.

Papildu montāžas un celtniecības darbiem uzņēmums nodarbojas arī ar kokmateriālu realizāciju, būvmateriālu tirdzniecību.

Viens no 2016.gada uzņēmuma mērķiem arī ir saistīts ar celtniecības materiālu tirdzniecības paplašināšanu veikalos Viļakā un Balvos.

Tāpat uzņēmums turpinās piedalīties aptaujās un konkursos par tiesībām veikt celtniecības un montāžas darbus, meklējot jaunus pasūtītājus.

Uzņēmums pilnībā pieder Viktoram Dubovam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)