Banner 980x90

Šodien Vidzemē satiksmi vietām apgrūtina sniegs

Rīga, 26.okt., LETA. Šodien Vidzemē satiksmi vietām apgrūtina sniegs, aģentūru LETA informēja valsts AS "Latvijas Valsts ceļi" (LVC).

Braukšana sniega dēļ apgrūtināta pa Valmieras šoseju Valmieras un Strenču apkārtnē, kā arī pa Vidzemes šoseju posmā Sigulda, Cēsis, Smiltene, Rauna un Vireši.

Siguldas apkārtnē darbu uzsākusi ziemas tehnika, tiek veikta šosejas kaisīšana.

LVC atgādina, ka starpsezonā un ziemas sezonā automašīnas ātrums jāpielāgo braukšanas apstākļiem un ceļa seguma stāvoklim. Ceļa seguma stāvoklis var mainīties neprognozēti un ļoti strauji.

Par apgrūtinātiem braukšanas apstākļiem uzņēmums aicina informēt LVC Satiksmes informācijas centru pa bezmaksas diennakts tālruni 8000 5555.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)