Banner 980x90

SIA "Mayeri Professional" – profesionālie mazgāšanas, tīrīšanas līdzekļi un tehnika

Profesionālie mazgāšanas un tīrīšanas līdzekļi ir kļuvuši par populāru izvēli daudziem lietotājiem. Profesionālie mazgāšanas un tīrīšanas līdzekļi ir kvalitatīvi, piemēroti dažāda veida uzkopšanas darbiem un, pats galvenais, sniedz gaidīto rezultātu.

Profesionālie mazgāšanas un tīrīšanas līdzekļi

Profesionālie mazgāšanas un tīrīšanas līdzekļi ir kļuvuši par populāru izvēli daudziem lietotājiem. Profesionālie mazgāšanas un tīrīšanas līdzekļi ir kvalitatīvi, piemēroti dažāda veida uzkopšanas darbiem un, pats galvenais, sniedz gaidīto rezultātu.

Profesionālie mazgāšanas un  tīrīšanas līdzekļi ir plaši pieprasīti gan dažādos uzņēmumos, gan arī ikdienā mājsaimniecībā. Vēl viens ieguvums ir tas, ka profesionālie mazgāšanas un tīrīšanas līdzekļi sniedz noturīgu rezultātu, kas saglabājas vēl ilgi pēc uzkopšanas.

"Mayeri Professional" piedāvā plašu preču klāstu, kurā ir atrodami visādu veidu un dažāda pielietojuma profesionālie mazgāšanas un tīrīšanas līdzekļi.

Lasiet vairāk: http://www.mayeri.lv/lv/katalogs/retail/3127


Profesionālās trauku mazgājamās mašīnas

Profesionālās trauku mazgājamās mašīnas ir viena no pieprasītākajām izvēlēm, lai iekārtotu mūsdienīgu virtuves aprīkojumu. Profesionālās trauku mazgājamās mašīnas atvieglo darbu daudziem ēdināšanas uzņēmumiem, un ir neaizvietojams palīgs virtuvē.

Profesionālās trauku mazgājamās mašīnas ir dažādu veidu: frontālās, kupolveida, tuneļveida. Atbilstoši vajadzībām var izvēlēties to, kas ir vispiemērotākā konkrētajai situācijai. Profesionālās trauku mazgājamās mašīnas ir aprīkotas ar dažādām funkcijām un mazgāšanas režīmiem, tādējādi ikviens var izvēlēties sev piemērotāko.

"Mayeri Professional" piedāvā profesionālās trauku mazgājamās mašīnas, turklāt uzņēmuma pieredzējušie speciālisti sniedz konsultācijas un palīdz izvēlēties vispiemērotāko iekārtu katrai situācijai.

Lasiet vairāk: http://www.mayeri.lv/lv/katalogs/retail/3136


Ekoloģiskie mazgāšanas un tīrīšanas  līdzekļi

Ekoloģiskie mazgāšanas un tīrīšanas līdzekļi ir efektīvi un saudzīgi pret ādu un apkārtējo vidi. Arvien vairāk cilvēku aizdomājas par vides piesārņojumu, turklāt daudziem ir alerģiska reakcija pret dažāda veida ķīmiskiem produktiem, tādēļ ekoloģiskie mazgāšanas un tīrīšanas līdzekļi kļūst arvien pieprasītāki.

Ekoloģiskie mazgāšanas un tīrīšanas līdzekļi ir no dabīgām izejvielām, to izgatavošanā izmanto no augiem iegūtus ekstraktus. Šo līdzekļu sastāvs sniedz kvalitatīvu rezultātu, taču ir arī maigs un saudzē cilvēku un vidi.

Ekoloģiskie mazgāšanas un tīrīšanas līdzekļi plašā sortimentā tiek piedāvāti "Mayeri Professional". 

Lasiet vairāk: http://www.mayeri.lv/lv/katalogs/ekologiskie-mazgasanas-un-tirisanas-lidzekli

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)