Banner 980x90

SIA LGV – zīmogi, zīmogu izgatavošana

Būtiska dokumentu noformējuma sastāvdaļa ir zīmogi, kas piešķir juridisko spēku, piemēram, līgumiem, izziņām, rēķiniem vai kādiem citiem oficiāliem dokumentiem, un vienlaikus aizsargā dokumentus pret viltošanu. 

Zīmogi

Būtiska dokumentu noformējuma sastāvdaļa ir zīmogi, kas piešķir juridisko spēku, piemēram, līgumiem, izziņām, rēķiniem vai kādiem citiem oficiāliem dokumentiem, un vienlaikus aizsargā dokumentus pret viltošanu. Ne mazāk svarīga zīmogu loma ir uzņēmuma vizuālās identitātes veidošanā, jo zīmogs ceļ uzņēmuma prestižu klientu un biznesa partneru acīs, tāpēc tā dizainam jāpievērš īpaša uzmanība. SIA LGV, kam ir vairāk nekā 25 gadu pieredze poligrāfijas nozarē Latvijā, produktu piedāvājumā ir daudzveidīgi zīmogi, kas garantē to lietotājiem augstu kvalitāti, izturību un ērtu lietošanu. SIA LGV klāstā ir gan klasiski augstas kvalitātes zīmogi ērtai ikdienas lietošanai birojā, kas turklāt ir videi draudzīgi, gan arīdzan izsmalcināta dizaina zīmogpildspalvas – ļoti praktisks risinājums tiem, kam ikdienā bieži nākas rakstīt savu vārdu, uzvārdu, tālruni vai amatu dažāda veida dokumentos. Tāpat klientiem ir pieejami reljefa zīmogi un flomasterzīmogi. Reljefa zīmogi tiek izmantoti dokumentu papildu aizsardzībai, savukārt flomāstera zīmogi ir atkārtoti uzpildāmi ar jebkuru vēlamo krāsu un ir apveltīti ar īpaši augstu aizsardzības pakāpi, jo no parastajiem zīmogiem tie vizuāli atšķiras ar krāsām un nospiedumu.

Zīmogu izgatavošana

Viens no SIA LGV piedāvātajiem pakalpojumiem ir zīmogu izgatavošana, tādējādi nodrošinot iespēju uzņēmumiem radīt individuālu, neatkārtojamu zīmogu, kas izcels uzņēmumu citu vidū un būs neatņemama uzņēmuma tēla sastāvdaļa. Zīmogu izgatavošana tiek veikta, iepriekš ar klientu saskaņojot zīmoga tekstu un dizainu, burtu lielumu un stilu, kā arī zīmoga spilventiņa krāsu. Tāpat zīmogā iespējams iekļaut arī uzņēmuma logo vai citus grafiskus elementus. SIA LGV iespējama ne tikai individualizētu, bet arī klasisku zīmogu izgatavošana. Ņemot vērā to, ka zīmogs ir būtiska daļa no uzņēmuma vizuālās identitātes, SIA LGV zīmogu izgatavošanai pieiet ar īpašu uzmanību, rūpību un atbildību, lai rezultātā nodrošinātu ikvienam klientam augstas kvalitātes produktu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)