Banner 980x90

Saeimas vēlēšanās startē septiņi deputātu kandidāti no Alūksnes novada

Otrdien, 5.augustā, noslēdzās deputātu kandidātu sarakstu iesniegšana 12.Saeimas vēlēšanām, kas norisināsies šī gada 4.oktobrī. 13 kandidātu sarakstos kopumā pieteikti 1156 deputātu kandidāti, septiņi no tiem kā savu dzīvesvietu norādījuši Alūksnes novadu.
Deputātu kandidāti no Alūksnes novada pārstāv tādas partijas un partiju apvienības kā sociāldemokrātiskā partija "Saskaņa", Nacionālā apvienība "Visu Latvijai!" - "Tēvzemei un Brīvībai/LNNK", partija "Vienoti Latvijai" un Latvijas Reģionu Apvienība.

Kā liecina Centrālās vēlēšanu komisijas mājas lapā pieejamā informācija, visvairāk deputātu kandidāti vēlēšanās pārstāv Nacionālo apvienību "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un Brīvībai/LNNK".

Šo partiju pārstāv Latvijas aizsardzības spēku apvienības goda prezidents Kārlis Krēsliņš, Alūksnes novada domes deputāte Jana Zilkalne un ZS "Daudzulas" valdes loceklis Dainis Svarups.

Otra visvairāk pārstāvētā partija ir Latvijas Reģionu Apvienība, to pārstāv divi deputātu kandidāti - Alūksnes novada domes priekšsēdētāja vietnieks Aivars Fomins un Ernsta Glika Alūksnes Valsts ģimnāzija direktora vietniece izglītības jomā Inga Ozoliņa.

Sociāldemokrātisko partiju "Saskaņa" pārstāv Alūksnes novada vidusskolas skolotājs Vadims Savkovs, savukārt partijas "Vienoti Latvijai" kandidāts ir Alūksnes novada domes deputāts Ainars Melders. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)