Banner 980x90

Saderināšanās gredzenu izmēri – atjautīgi veidi to noteikšanai

Foto: līgavām.lv/ HOLD ME PHOTOGRAPHY
Foto: līgavām.lv/ HOLD ME PHOTOGRAPHY
Ir pienācis laiks lielajam solis – esat gatavs viņu bildināt! Iespējams jūs jau esat visu izplānojis, iztēlojies, kādu gredzenu vēlaties, taču atliek vēl kas.. Kāds ir viņas gredzena izmērs? Gredzenu izmēri var būt tik dažādi! Šis raksts palīdzēs rast risinājumu izaicinošajai situācijai un sniegs atjautīgas idejas pirksta apkārtmēra noteikšanai, lai īstais saderināšanās gredzens būtu ideāli piemērots viņas pirkstam.

Gredzenu izmēri – kā tos noteikt?
Tas var būt patiešām sarežģīts uzdevums – atklāt viņas gredzena izmēru, paturot saderināšanos noslēpumā. Jums veicas, ka neesat viens un mēs esam sagatavojuši dažādas pieejas, lai saņemtu meklēto atbildi. Dažas no idejām var būt ļoti izaicinošas vai viltīgas, bet citas daudz drošākas. Izvēlieties sev piemērotāko, un mēs ticam, ka jums izdosies nonākt pie rezultāta.

Aizņemieties viņas gredzenu 
Pārbaudīta metode ir izvēlēties mīļotās esošo gredzenu. Aizņemieties to uz dienu un dodieties uz veikalu to nomērīt. Iespējams, dārglietu lādītē ir kāds ikdienā valkāts gredzens vai arī kaut kur aizķēries sen nelietots gredzens, piemēram, no vidusskolas gredzenu vakara. Izmantojot šādu triku, jums ir jābūt uzmanīgam un jānoskaidro, uz kura pirksta mīļotā to valkā, jo gredzenu izmēri var atšķirties. Iespējams, var noderēt fotogrāfiju aplūkošana vai aicinājums uzlaikot it kā netīši atrastu gredzenu. 

Ja jūs baidāties pazaudēt kādu no viņas gredzeniem, izmēģiniet šo metodi – paņemiet kādu gredzenu un novietojiet to uz papīra. Velciet apli gredzena iekšpusē un ārpusē. Dariet to vairākas reizes, lai iegūtu precīzu rezultātu. Pēc šādas skices veikalā būs iespējams noteikt gredzena izmēru. 

Izmantojiet speciālu gredzenu izmēru noteicēju 
Pirkstu apkārtmērs ir nosakāms ar speciālu mērlenti, kas ir pieejama juvelierizstrādājumu veikalos. Dodieties tur un vaicājiet pēc palīdzības. Ko iesākt ar šo mērinstrumentu, lai paliktu nepamanīts? Varat izmantot iespēju, kad mīļotā ir iemigusi, lai veikli izmērītu izvēlēto pirkstu. Atcerieties, tas ir jādara patiesi uzmanīgi, jo, ja viņa to pamanīs, jūs būsiet atklāts! 

Foto: līgavām.lv/ UĢIS NALGIŅŠFoto: līgavām.lv/ UĢIS NALGIŅŠ


Pavaicā draugiem! 
Lielisks veids, kā noskaidrot viņas gredzena izmēru, ir pajautāt viņas draugiem! Ticam, ka viņas labākā draudzene no sirds vēlētos atbalstīt jūs šajā notikumā, sagādājot jūsu īpašajam cilvēkam pārsteidzošu mirkli. Ja gadās, ka arī draudzenēm nav zināms šāds fakts, iespējams, viņas var nevērīgi apvaicāties. 

Ja mīļotās draudzenei ir tuva aktiermeistarība, viņas netīši un it kā garām ejot var apmeklēt juvelierveikalu. Izklaidējoša gredzenu un rotu laikošana tieši veikalā var aizvest pie mērķa – īstā gredzena izmēra atrašanas. Vai tomēr kādā kopīgā pasēdēšanā draudzene var parādīt savu jauno gredzenu un dot jūsu mīļotajai to uzlaikot – gredzenu izmēri var sakrist! Iespējams, nevainīgi atklāsiet īsto gredzena izmēru topošajai līgavai. Draugi var kalpot par patiesu atbalstu šādos izaicinošos brīžos. Veiksmīgs rezultāts sadarbojoties ir garantēts!
 

Foto: līgavām.lv/ Linda LauvaFoto: līgavām.lv/ Linda Lauva


Pavaicājiet viņai! 
Ja esat drosmīgs un pārliecināts – pavaicājiet viņai, kāds ir viņas gredzena izmērs. Tas var būt kā joks vai mājiens! Viņa nezina, kas jums padomā saderināšanās plānā, un viņa nezina par noteikto laiku vai vietu, ko esat izvēlējies, tāpēc īpašo mirkli tas saglabās. Saderināšanās brīdis neatkarīgi no šī jautājuma būs saviļņojošs pārsteigums. 

Salīdziniet savus pirkstus 
Ja esat patiesi apmaldījies meklējumos, iespējams, šis triks palīdzēs rast atbildi uz meklēto. Apskaties viņas rokas un mēģiniet saprast, vai kāds no jūsu pirkstiem ir līdzīgs viņas. Mazais pirkstiņš vai tomēr zeltnesis? Salīdziniet, apskatiet, un, iespējams, šī ir iespēja atrast īsto izmēru. 

Lieciet viņai uzlaikot gredzenu, kas domāts citam ģimenes loceklim 
Jums padomā ir patiess pārsteigums un gredzena izmēru vēlaties uzzināt tieši no adresāta, tad šī pieeja var derēt tieši jums. Jūs varat izlikties, ka gatavojaties iegādāties gredzenu savai mātei, māsai, māsīcai. Pārliecinieties, ka izvēlētajam adresātam ir līdzīga izmēra plaukstas, lai gredzenu izmēri būtu līdzīgi un jūs netiktu atklāts! Varat nevērīgi šīs situācijas ietvaros jautāt, kāds ir viņas gredzena lielums. Varat arī uzsvērt, ka grūti noskaidrot adresāta pirkstu izmēru un aicināt viņu palīgos. Varat iegādāties lētu gredzenu un likt viņai uzlaikot! Kad esat uzzinājis draudzenes pirksta izmēru, šo gredzenu tiešām varat dāvināt māsai!

Kas vēl ir būtiski?
• Bieži novērots, ka mūsu dominējošās rokas pirksti var būt nedaudz lielāki nekā otrai rokai, tāpēc pārliecinieties, kurš pirksts jums ir padomā.
• Ja aizņematies gredzenu laikošanai, pārliecinieties, ka tā platums ir līdzīgs izvēlētajam. Bieži platāki gredzeni var būt ciešāki nekā šaurie gredzeni. 
 
Foto: līgavām.lv/ Linda LauvaFoto: līgavām.lv/ Linda Lauva
Ir skaidrs, lai nekļūdītos gredzena izmēra izvēlē, jums ir jāapmeklē juvelierizstrādājumu veikals un jāpārliecinās par atbilstošo izmēru. Iepriekšminētie triki var kalpot kā atbalsts, lai pietuvinātu jūs tuvāk īstajam izmēram. Varat izvēlēties vairākas piedāvātās stratēģijas, lai ar katru soli tuvotos īstā saderināšanās gredzena izmēra atrašanai.

Novēlam, lai gredzenu izmēri jūs nemulsina, un nemanot mīļotajai, nosakiet  īsto saderināšanās gredzena izmēru. Mēs ticam, ka, izdzīvojot šo satraukuma pilno laiku, jūs būsiet gatavi lielajai dienai, kad zelta gredzeni apliecinās jūsu mīlestību! LĪGAVĀM.lv novēl veiksmi šajā skaistajā dzīves posmā!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)