Banner 980x90

"Baltijas ceļa" gadadienā Alūksnē veidos ziedu paklāju

Aluksne24.lv
Aluksne24.lv
Otrdien, 23.augustā, Alūksnē notiks "Baltijas ceļa" atcerei veltīti pasākumi, tostarp arī jau par tradīciju kļuvusī ziedu paklāja veidošana, aģentūru LETA informēja Alūksnes novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Evita Aploka.

Jau no plkst.9.00 līdz plkst.12.00 parkā pie Mātes tēla notiks ziedu paklāja veidošana. Šogad no ziediem iecerēts radīt margrietiņu, kas kopā ar saukli "Iemīlies Alūksnē!" bija svētku vadmotīvs visas vasaras garumā. Lai margrietiņa taptu, īpaši nepieciešami būs balti un dzelteni ziedi, taču arī citu krāsu ziedi noderēs, lai veidotu paklāju apkārt ziedam.

Pašvaldība aicina iedzīvotājus gan no Alūksnes, gan visa novada iesaistīties šajā jau par tradīciju kļuvušajā pasākumā un dāvāt ziedus. Pagastu iedzīvotāji, ja nav iespējas veltes nogādāt uz Alūksni pašiem, aicināti iepriekš sazināties ar sava pagasta pārvaldi par ziedu aizvešanas iespējām. Ziedu paklāju veidošanai aicināta floriste Tatjana Egle, kā arī Alūksnes novada mazpulcēni.

Savukārt plkst.17.30 turpat pie Mātes tēla notiks "Baltijas ceļa" gadadienai veltīts pasākums. Tajā piedalīsies Alūksnes novada pašvaldības, Nacionālo bruņoto spēku vienību, politiski represēto kluba "Sarma" pārstāvji. Par muzikālu priekšnesumu rūpēsies Alūksnes Kultūras centra vokālie ansambļi un jaunais dziedātājs Artūrs Pūpols.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)