Banner 980x90

Pullana ezera peldvietas atrodas privātā īpašumā

Alūksnes novada pašvaldībā vērsušies vairāki iedzīvotāji, tostarp arī ar rakstisku vēstuli, lūdzot nodrošināt brīvu piekļuvi Pullana ezera peldvietām. Alūksnes novada pašvaldībai nepieder teritorija pie Pullana ezera.

Kā pilsētas informācijas portālu Aluksne24.lv informēja Alūksnes novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Evita Aploka, pašvaldības vadība un speciālisti tikās ar zemes īpašnieku, kura īpašumā atrodas iedzīvotāju agrāk izmantotās peldvietas, lai uzzinātu viņa viedokli par iespējamu problēmas risinājumu.

Pašvaldība īpašniekam ierosināja apsvērt iespēju noslēgt jebkādu vienošanos par piekļuves nodrošināšanu Pullana ezera peldvietām un to izmantošanu sabiedrības vajadzībām. Diemžēl zemes īpašnieks šādu pašvaldības priekšlikumu noraidīja un informēja, ka nekustamo īpašumu pārdod kā vienu veselumu, neparedzot nekādu tā sadali.

Ņemot vērā to, ka Alūksnes novada pašvaldībai nepieder neviens zemesgabals Pullana ezera krastā un īpašnieks nepiekrīt slēgt vienošanos, pašvaldībai nav iespējams nodrošināt iedzīvotājiem piekļuvi Pullana ezeram. Līdz ar to pašvaldība aicina iedzīvotājus atpūtai izmantot kādu citu no Alūksnes novada publiskajām ūdenstilpnēm.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)