Banner 980x90

Policija joprojām meklē Alūksnē pazudušo meiteni

Alūksnes policija joprojām meklē bezvēsts pazudušo 13 gadus veco Karīnu Sedlenieci, kura pēdējo reizi redzēta 18.jūlijā, kad ap plkst.19.00 izgāja no savas dzīves vietas Alūksnē.

Kā pilsētas informācijas portālu Aluksne24.lv informēja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja inspektore Sintija Virse, policijas joprojām aicina sniegt jebkādu informāciju, kas sekmētu meitenes atrašanās vietas noskaidrošanu.

Informāciju var sniegt zvanot pa tālruņiem 110 vai 25484659. Pazīmes – augums 160 cm, vidējas miesas būves, mati gari, brūni. Varētu būt ģērbusies rozā krāsas kleitā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)