Banner 980x90

Pirmo reizi Latvijā izsludināts konkurss "Sieviete arhitektūrā, dizainā, būvniecībā"

Rīga, 20.janv., LETA. Pirmo reizi Latvijā izsludināts konkurss "Sieviete arhitektūrā, dizainā, būvniecībā", aģentūru LETA informēja konkursa organizatori.

Konkursam var pieteikties līdz 31.martam.

Konkursa mērķis un misija ir popularizēt sabiedriski aktīvas sievietes, izcilas profesionāles, kuras sniegušas īpašu ieguldījumu arhitektūras, dizaina un būvniecības procesos savā valstī vai ārpus tās un piedalījušās pilsētu, ēku vai dizaina tapšanas procesu realizēšanā, veicināšanā vai pasūtīšanā.

Konkursam ir sešas nominācijas: "Sieviete - arhitektūras pasūtītāja vai pasūtīšanas veicinātāja"; "Sieviete - būvniecības pasūtītāja vai pasūtīšanas veicinātāja"; "Sieviete - dizaina pasūtītāja vai pasūtīšanas veicinātāja"; "Sieviete - arhitekte"; "Sieviete - būvniece" un "Sieviete - dizainere".

Katrā nominācijā tiks piešķirta viena galvenā godalga, kopumā tiks piešķirtas sešas galvenās balvas.

Konkursa nolikums ir publicēts "www.buvniekupadome.lv/Konkursi". Organizatori īpaši aicina pašvaldības pieteikt enerģiskas sievietes no reģioniem.

Konkursa organizators ir biedrība "Building Design and Construction Council", konkursa patrons ir Latvijas Nacionālā mākslas muzeja vadītāja Māra Lāce.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)