Banner 980x90

Pieaug atkritumu apsaimniekošanas tarifs Alūksnes novadā

Valmiera, 1.aug., LETA. No šodienas pieaug nešķiroto sadzīves atkritumu apsaimniekošanas maksa Alūksnes novadā, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Pēdējā domes sēdē jūlijā domes deputāti lēmuši apstiprināt SIA "Rūpe", kas nodarbojas ar sadzīves atkritumu apsaimniekošanu Alūksnes novadā, iesniegumu, kas paredz no 1.augusta palielināt tarifu par nešķiroto atkritumu apsaimniekošanu no 20,28 eiro kubikmetrā uz 22,58 eiro kubikmetrā.

Atkritumu maksas apsaimniekošanas pieaugums tiek skaidrots ar atkritumu apglabāšanas maksas pieaugumu SIA "AP Kaudzītes" Litenē, kur tiek nogādāti Alūksnes novada iedzīvotāju radītie sadzīves atkritumi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)