Banner 980x90

Pašvaldības aģentūra "ALJA" mainīs atrašanās vietu

Aluksne24.lv
Aluksne24.lv
Sakarā ar gatavošanos projekta "Multifunkcionālas servisa ēkas izbūve Pilssalā" būvniecības darbiem Alūksnes Pilssalā, no pirmdienas, 22.augusta pašvaldības aģentūra "ALJA" mainīs atrašanās vietu un darbu pārtrauks laivu noma, pilsētas informācijas portālu Aluksne24.lv informē Alūksnes novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Evita Aploka.

Plānots, ka jau nākamajā nedēļā Alūksnes Pilssalā sāksies gatavošanās multifunkcionālas servisa ēkas būvniecības darbiem. Tā kā būvniecībai paredzētā teritorija tiks ierobežota, tā nebūs pieejama apmeklētājiem, līdz ar to pašvaldības aģentūras piedāvātā laivu noma nedarbosies. Savukārt pašvaldības aģentūras darbinieki no 22.augusta pārcelsies uz 408. kabinetu Alūksnes novada pašvaldības administratīvajā ēkā Dārza ielā 11, Alūksnē.

Jaunā servisa ēka aizstās pašreizējo, sliktā tehniskā un vizuālā stāvoklī esošo, pašvaldības aģentūras "ALJA" ēku. Tā kalpos gan pašvaldības aģentūras vajadzībām, jo ēkā atradīsies biroja un tehniskās telpas, gan arī daļa telpu tiks piedāvātas nomā uzņēmējiem.

Servisa ēkas būvniecība notiks ar Eiropas Reģionālas attīstības fonda līdzfinansējumu, kas paredzēts uzņēmējdarbības attīstībai. 28.jūlijā deputāti apstiprināja projekta "Multifunkcionālas servisa ēkas izbūve Pilssalā" kopējās izmaksas - 854 157,81 eiro, no kurām Eiropas Reģionālās attīstības fonda finansējums ir 227 082,06 eiro un pašvaldības līdzfinansējums - 627 075,75 eiro, un ar projektu nesaistāmās pašvaldības līdzfinansējuma izmaksas 10 512,94 eiro, kas nepieciešamas vājstrāvu tīklu izbūvei.

Iepirkuma procedūrā par multifunkcionālās ēkas būvniecību Pilssalā saskaņā ar atklātā konkursa rezultātiem tiesības būvēt ēku ieguvis SIA "Latvijas Energoceltnieks".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)