Banner 980x90

Pašvaldība aicina pieteikt pretendentus Alūksnes novada apbalvojumam "Sudraba zīle"

Rīga, 2.sept., LETA. Pašvaldība aicina pieteikt pretendentus Alūksnes novada apbalvojumam "Sudraba zīle", aģentūru LETA informēja Alūksnes novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Evita Aploka.

Apbalvojumu "Sudraba zīle" pasniegs jau desmito gadu. Līdz 30.septembrim ikviens iedzīvotājs var pieteikt apbalvojuma pretendentus - cilvēkus, ģimenes, biedrības, organizācijas jeb ikvienu, kura veikums novada un tā iedzīvotāju labā ir sevišķi nozīmīgs. Apbalvošanai var pieteikt gan novada iedzīvotājus, gan personas, kas dzīvo un darbojas citur Latvijā vai ārzemēs, taču kuru ieguldījums Alūksnes novadā ir nozīmīgs ilgākā laika periodā.

Piesakot apbalvošanai kādu pretendentu, jāuzraksta iesniegums brīvā formā, tajā norādot pamatojumu, kādēļ un kādā jomā konkrētā persona būtu jāapbalvo ar pašvaldības augstāko apbalvojumu. Pēc iespējas precīzi jānorāda arī informācija par pieteikto personu - vārds, uzvārds, dzīvesvieta, nodarbošanās vai ieņemamais amats. Ja apbalvošanai izvirza juridisku personu, tad jānorāda tās nosaukums un adrese, bet, ja piesaka personu grupu - kolektīvs, tad tā nosaukums un vadītāja vārds un uzvārds, stāstīja Aploka.

Pretendentus var pieteikt gan individuāli, gan kolektīvi, pieteikumā norādot arī informāciju par iesniedzēju, lai nepieciešamības gadījumā varētu sazināties. Ar pašvaldības apbalvojumu nolikumu var iepazīties pašvaldības mājaslapā "www.aluksne.lv".

Pieteikumus ar norādi "Pieteikums apbalvošanai ar "Sudraba zīli" jāiesniedz, sūtot pa pastu vai e-pastu Alūksnes novada pašvaldībai. Iesniegtos pieteikumus izvērtēs komisija, bet gala lēmumu pieņems Alūksnes novada dome. Pašvaldības augstāko apbalvojumu tā saņēmējiem pasniegs valsts svētkiem veltītajā pasākumā Alūksnes Kultūras centrā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)