Banner 980x90

Noteikti satiksmes ierobežojumi Torņa ielas ietves pārbūves laikā

Ilustratīvs foto/ Foto: Aluksne24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Aluksne24.lv
Torņa ielā Alūksnē, posmā no Rijukalna līdz Pils ielai, ir uzsākta ietves pārbūve, pilsētas informācijas portālu Aluksne24.lv informēja Alūksnes novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Evita Aploka.

Darbus pēc Alūksnes novada pašvaldības pasūtījuma saskaņā ar iepirkuma procedūras rezultātiem veic SIA "Asfaltbūve". Ietves pārbūves laikā būs autotransporta novietošanas un gājēju pārvietošanās ierobežojumi.

Vēršam Torņa ielas iedzīvotāju uzmanību uz to, ka ietves pārbūves laikā, aptuveni līdz 20.janvārim, automašīnas nedrīkstēs novietot ielas labajā pusē (virzienā uz Pils ielu). Savukārt kājāmgājējiem, lai pārvietotos, nebūs iespējams izmantot ietvi. Lūdzam iedzīvotājus būt saprotošiem, jo īslaicīgie apgrūtinājumi beigsies un rezultātā būs jauns, kvalitatīvs ietves segums. Satiksmes organizācijas shēma darbu veikšanas laikā ir saskaņota ar VAS "Latvijas Valsts ceļi" un objektā izvietotas attiecīgas ceļa zīmes.

Ietve šai Torņa ielas posmā ir kritiskā stāvoklī, tās segums nolietojies, bedrains un lietainā laikā piepildās ar ūdeni. Pārbūvējot ietvi, atsevišķās vietās paredzēts pacelt tās līmeni augstāk par pašreizējo, kā arī sakārtot lietusūdens novadīšanas sistēmu. Segumam izmantos betona bruģakmeni.

Rekonstruēs arī divas esošās autobusu pieturas, demontējot vecās un ierīkojot jaunas pieturvietas ar nojumēm, kādas izvietotas jau agrāk rekonstruētajās pilsētas tranzītielas. Demontēs arī veco afišu stabu ietves malā pie 3.mājas. Lai varētu kvalitatīvi veikt ietves pārbūvi, tās malā jānogriež vairāki koki.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)