Banner 980x90

Nacionālā apvienība Alūksnē nodibinājusi partijas nodaļu

Valmiera, 10.maijs, LETA. Šonedēļ nodibināta Nacionālās apvienības "Visu Latvijai!" - "Tēvzemei un Brīvībai/LNNK" (VL-TB/LNNK) Alūksnes nodaļa, par kuras vadītāju ievēlēts uzņēmējs Druvis Tomsons, par viņa vietnieku - Arnis Bērziņš, aģentūru LETA informēja Tomsons.

"Apņemos strādāt pie nodaļas paplašināšanas, lai tā kļūtu par spēcīgāko un visplašāk pārstāvēto politisko spēku Alūksnes novadā, iesaistot dažādu iedzīvotāju grupu pārstāvjus. Esam vērsti uz attīstību un vēlamies apvienot cilvēkus ir ar kopīgu skatījumu un patriotisku noskaņojumu," dibināšanas sapulcē teica nodaļas vadītājs Druvis Tomsons. Viņš uzsvēra nepieciešamību darboties ilgtermiņa mērķu sasniegšanai, nevis tikai apvienošanos uz vēlēšanu laiku.

NA Alūksnes nodaļa, ko veido jauni, enerģiski un uzņēmīgi cilvēki, savā darbībā balstīsies nacionālajās vērtībās. Līdz šim pašvaldības darbā neiesaistītie apvienības biedri ir gatavi aktīvi piedalīties pašvaldības vēlēšanās. Daļa no nodaļas biedriem kandidē pašvaldību vēlēšanās, kur apvienības sarakstā kopā ir 18 kandidāti, tostarp līdzšinējā VL-TB/LNNK Alūksnes domes deputāte Jana Zilkalne un deputātes mandātu aprīlī pārņēmusī Līga Langrāte.

Līdz šim Alūksnē netrūka šī politiskā spēka atbalstītāju, tomēr organizētas partijas nodaļas novadā nebija.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)