Banner 980x90

Multimediju dizaina kursi – iespēja kļūt par pieprasītu dizaineri Latvijā un pasaulē

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Viena no šobrīd pieprasītākajām darba jomām ir multimediju dizains, kas ir estētisks un māksliniecisks darbs, kurā tiek izmantotas mūsdienu tehnoloģijas. Šī joma paredz gan Web dizaina un Web izstrādes, gan arī datorgrafikas apgūšanu, tāpēc tā būs piemērota radošiem cilvēkiem, kuri ir uz "Tu" ar jaunākajām tehnoloģijām. Multimediju dizaina kursi ir viena no iespējām, kā padziļināti apgūt dažādas dizaina programmas un kļūt par pieprasītu speciālistu. 

Multimediju dizaina kursi radošajiem un arī tehniskajiem prātiem
Multimediju speciālisti spēj integrēt dažāda veida mediju formas un kanālus, īstenojot radošas idejas atbilstoši mūsdienu dizaina prasībām. Nereti multimediju dizainerus sauc par tilta būvētājiem starp uzņēmumu un sabiedrību, jo mākslinieki spēj izveidot unikālu uzņēmuma ziņojumu un pasniegt to vizuālā un audiovizuālā formātā. Multimediju dizaina kursos tiek apgūti tādi profesionālie mācību priekšmeti kā
- dizaina teorija,
- skaņu un mūzikas teorija,
- mākslas un dizaina vēsture,
- multimediju tehnoloģijas un digitālais dizains,
- Web tehnoloģijas un Web dizains,
- kā arī citi priekšmeti, kas palīdz kļūt par kvalificētu multimediju speciālistu.

Multimediju speciālists – pieprasīta un atzīta profesija
Multimediju dizaina kursi paredz daudzveidīgu programmu apguvi, tāpēc jaunie speciālisti var strādāt dažādās nozarēs, izvēloties sev tuvāko darba jomu. Pēc kursu pabeigšanas dizaineri var pilnveidot sevi tādos virzienos kā
- maketēšana,
- videoierakstu veidošana,
- datorgrafika,
- mājaslapu izstrāde un dizains,
- modes vai interjera dizains. 

Multimediju dizainu ir iespējams apgūt arī tālmācībā
Latvijas Tālmācības profesionālais centrs (LTPC) piedāvā apgūt multimediju dizainu un iegūt 3. profesionālās kvalifikācijas līmeni, kļūstot par multimediju dizaina speciālistu. Tālmācību raksturo īpaši veidoti mācību materiāli un vebināri e-vidē, kā arī individuāls mācīšanās temps. 

Tālmācība ir lieliska iespēja apvienot mācības ar aktīvu ikdienu, jo tālmācības centrs piedāvā elastīgu nodarbību grafiku un ērtu e-platformu. Studijas Latvijas Tālmācības profesionālajā centrā paredz vairākas būtiskas priekšrocības:
- kvalitatīva programma – pieredzējuši un atzīti pasniedzēji;
- ērta mācību platforma – ērti pieejami mācību materiāli, lai kur Tu atrastos;
- elastīgs mācību apmaksas grafiks – iespēja kursu summu sadalīt 12 mēnešos.

Kļūsti par profesionāli savā lauciņā un izvēlies tālmācības multimediju dizaina kursus LTPC! Vairāk informācijas par pieteikšanos studijām un apgūstamajām programmām meklē ltpc.lv vai zvani pa tālruni 67 278 566!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)