Banner 980x90

Marija Naumova koncertēs Alūksnē

Marija Naumova/ Foto: Ieva Čīka/ LETA
Marija Naumova/ Foto: Ieva Čīka/ LETA
12.oktobrī plkst.19.00 Alūksnes kultūras centrā izskanēs Marijas Naumovas koncerts "Kādā jaukā dienā", pilsētas informācijas portāls Aluksne24.lv uzzināja Alūksnes novada pašvaldībā.

Marija Naumova pēdējo četru gadu laikā apbraukājusi Latviju ar teju 40 koncertiem programmā "Pusnakts Parīzē", 2013.un 2014.gadā,atzīmējot jubilejas gadu uz skatuves, mūs pārsteidza pavisam neierastā veidolā programmā "Romani Rat" (Čigānu nakts), kurā atspoguļoja četrus vēsturiskus stāstus par čigānu jeb romu mūzikas nozīmīgo ietekmi pasaules mūzikā, pulcējot uz skatuves profesionālus māksliniekus no piecām valstīm. Savukārt 2015.gadā uzsākta jauna sadarbība starp Mariju, Jāni Peteru un franču ģitāras virtuozu Sebastjenu Žinjo,kas raksta oriģinālmūziku topošajam Marijas albumam.

Marija Naumova ir viena no talantīgākajām un daudzpusīgākajām Latvijas dziedātājām, kura ieguvusi plašu atpazīstamību arī ārpus mūsu valsts robežām. Mākslinieces daiļradē plaši pārstāvēti dažādi žanri, sākot no latviešu un krievu populārās mūzikas līdz franču šansonam un romu džezam. Kaut arī pēdējos gadus Marija daudz laika velta dēla audzināšanā, viņa joprojām aktīvi piedalās dažādos radošos procesos, gan strādājot pie savu programmu izveides, gan piedalās citos koncertos, pulcējot pilnas skatītāju zāles.

Biļetes:  www.bilesuparadize.lv
 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)