Banner 980x90

Likvidējot vēja radītos postījumus, ugunsdzēsēji glābēji devās uz vairāk nekā 220 izsaukumiem

Rīga, 14.aug., LETA. Pagājušās nedēļas nogalē, likvidējot vēja radītos postījumus, ugunsdzēsēji devās uz vairāk nekā 220 izsaukumiem, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Vairumā gadījumu izsaukumi bija par to, ka koki ir pārkrituši pār ceļa braucamajām daļām, bet tika saņemti arī izsaukumi par gadījumiem, kad nolūzuši koki uzkrituši uz automašīnām, ēku tuvumā vai arī uz ēkām, kā arī elektrības vai apgaismes vadiem. Vislielākos postījumus spēcīgais vējš radīja tieši Rīgā un tās apkārtnē, no kurienes VUGD saņēma vairāk nekā 100 izsaukumus.

Tāpat vakar ugunsdzēsēji saņēma izsaukumu uz Jaunsaules ielu Rīgā, kur piecstāvu dzīvojamā mājā no otrā stāva logiem bija redzami dūmi. Ierodoties notikuma vietā, konstatēts, ka otrā stāva dzīvoklī deg bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens. Ar izbīdāmo kāpņu palīdzību no piedūmotā dzīvokļa izglābts vīrietis, kurš nodots mediķiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)