Banner 980x90

Liepnā atklās ar LMT atbalstu tapušo rotaļu laukumu

Limbazi24.lv
Limbazi24.lv
Sestdien, 10.septembrī, pie Liepnas tautas nama tiks atklāts jaunais bērnu rotaļu laukums, kas tapis ar "Latvijas Mobilā telefona" (LMT) finansiālu atbalstu projektu konkursa "LMT Latvijai" laikā, aģentūru LETA informēja Alūksnes novada pašvaldība.

Projektu LMT projektu konkursam iesniedza un īstenoja biedrība "Liepna - manas mājas". Apzinot Liepnas pagasta iedzīvotāju domas par iespējamiem vides uzlabošanai veicamajiem darbiem, biedrība noskaidrojusi, ka tieši bērnu rotaļu laukums ir visnepieciešamākais objekts. Šim mērķim biedrība ar LMT finansiālu atbalstu labiekārtoja teritoriju pie pagasta tautas nama.

Pasākums notiks 10.septembrī plkst.17.00, un tajā klātienē piedalīsies projekta īstenotāji - biedrība "Liepna - manas mājas", LMT biznesa klientu centra "Valmiera" vadītāja Santa France un Alūksnes novada pašvaldības pārstāvji.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)