Banner 980x90

Laulību gredzens – mīlestības solījums mūža garumā

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Tradīcija solīt mūžīgu mīlestību, mijot gredzenus, ir dziļi iesakņojusies mūsu kultūrā. Gredzens, līdzīgi kā jebkurš aplis, ir bez sākuma un gala, simbolizējot bezgalību – mīlestību, kas nekad nebeidzas. Šo vēsti nes gan parasta stīpiņa, gan dizaina meistardarbs, gan briljantiem rotāts laulību gredzens.

Gredzena izvēlei ir liela nozīme
Ielūgumi, fotogrāfs, muzikanti, kleita, torte... Pirms kāzām rūpju ir tik daudz, ka lēmums par gredzeniem bieži tiek pieņemts steigā, iespējams, mirkļa iespaidā, bet laulību gredzens pirkstā būs vēl ilgi pēc pēdējiem kāzu akordiem. 

Lai gredzens būtu praktisks kā ikdienas darbos, tā svētkos, tas rūpīgi jāizvēlas. Ja gribat oriģināla dizaina gredzenu, pārdomājiet, vai tas iederēsies dažādās dzīves situācijās. Laulību gredzeni pie Ligavam.lv nav izvēle vienai sezonai – sekojot modes untumiem, var gadīties, ka tas neiztur laika pārbaudi. Turklāt, ja gredzens lieliski sader ar grezno kāzu kleitu, jāapdomā, vai tas saskanēs ar jūsu dzīves stilu. 
Lai gredzens dienu no dienas priecētu, tam jābūt ne tikai glītam, bet arī ērtam. Par komfortu gādā divi faktori: 
- forma – pirkstam vislabāk piegulēs ieapaļas formas gredzens, bet, lai saprastu, kurš gredzens tieši jums ir vispiemērotākais, vislabāk ir mērīt un salīdzināt;
- izmērs – arī to vislabāk noteikt laikojot, turklāt vēl vairākas reizes pārbaudīt, jo karstā dienā vai pēc fiziskas slodzes, iespējams, pirksts ar gredzenu nemaz tik labi vairs nesadzīvos.

Kā neapjukt piedāvājumā?
Ja kādreiz bija jāizvēlas starp šaurāku vai platāku zelta stīpiņu, šodien piedāvājums ir mulsinoši plašs. Lai pieņemt lēmumu būtu vieglāk, vēlams vēl pirms juveliera apmeklējuma vienoties par
- gredzena materiālu – balto, dzelteno, sarkano zeltu, to kombināciju vai apzeltītu sudrabu;
- dizainu – savītu vai izliektu līniju, dažādu toņu saspēli, slīpējumu; 
- rotājumu – briljantiem vai citiem dārgakmeņiem;
- izvēli starp standarta piedāvājumu, gredzenu pasūtījumu pēc parauga vai individuāla dizaina skicēm;
- izmaksām – cena būs atkarīga gan no materiāla vērtības, gan ieguldītā darba. Papildu izmaksas radīs gravējums, piemēram, ar laulāto iniciāļiem.

Kad pamatlietas noskaidrotas, varat doties uz juvelieru salonu iegādāties vai pasūtīt tieši tādus gredzenus, kādus sirds kāro. Tiesa, pirms tam der ielūkoties internetā, lai redzētu, kāds ir piedāvājums, un rastu kādu svaigu ideju. Plašu pārskatu par Latvijas amata meistariem piedāvā Līgavām.lv. Te jūs vienkopus atradīsiet informācija gan par juvelieru saloniem, gan to piedāvājumu – no klasikas līdz pat dizainā drosmīgiem risinājumiem. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)