Banner 980x90

Laivu braucienā attīrīs Vaidavas upi

Valmiera, 11.jūl., LETA. 22.jūlijā notiks otrais Alūksnes augstienes dabas vērtību un skaistāko ainavu apceļošanas maratona pasākums - laivu brauciens pa Vaidavas upi, kura laikā dalībnieki piedalīsies arī upes attīrīšanā, aģentūru LETA informēja Alūksnes novada pašvaldības pārstāve Evita Aploka.

Brauciena laikā tā dalībnieki iepazīs dabas vērtības upes krastos un ūdenī un arī pieliks savu roku upes tecējuma atbrīvošanai no kritušiem kokiem un bebru dambjiem, lai padarītu upi laivošanai draudzīgāku. Plānotais maršruta garums ir 11 kilometri, kas būs vidējas grūtības pakāpes maršruts. Pasākuma ilgums - ieskaitot atpūtu un pusdienas, kad plānots ugunskurs un kopīga, pasākuma organizatoru nodrošinātas zupas ēšana - plānots aptuveni astoņas stundas.

Interesenti aicināti pieteikties līdz 21.jūlija plkst.10. Dalība ir bezmaksas, taču laivotājiem līdzi nepieciešamas laivas, peldvestes, uzkodas, bļodiņa un karote zupai, kā arī ieteicams ņemt līdzi lāpstu, rokas zāģīti, mačeti vai cirvi upes tīrīšanai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)