Banner 980x90

Kur Latvijā iegādāties labas matu krāsas?

Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Matu krāsa ir viens no tiem cilvēka ārienes elementiem, ko var visvieglāk izmainīt mājas apstākļos. Matu krāsas ļauj stundas laikā pielaikot jaunu tēlu, taču labam rezultātam nepieciešama kvalitatīva krāsa un pareizi piemeklēts tonis. Mūsdienās vairs nav obligāti jāiet pie profesionāla friziera, lai nokrāsotu matus – preču klāsts skaistumkopšanas veikalos ir pietiekami liels, lai apmierinātu arī prasīgākās pircējas.

Mūsdienās izvēlēties labu matu krāsu var arī tiešsaistē, jo Latvijas sieviešu iemīļotais veikals Drogas jau labu laiku strādā arī tiešsaistē. Uzzini vairāk par to, kāpēc pasūtīt matu krāsas internetā raksta turpinājumā!

200+ matu krāsas no labākajiem ražotājiem
Drogas ir labi pazīstams ar savu plašu preču klāstu, un vislielākā matu krāsu izvēle ir tieši interneta veikalā. Tiešsaistē ir atrodami tādu matu krāsu zīmoli kā:
• Palette;
• Syoss;
• Garnier color naturals;
• Estel;
• Garnier sensation;
• Londacolor;
• Preference;
• Rjabina;
• Pure color;
• Casting u.c.

Pateicoties plašai izvēlei, Drogas interneta veikalā sev piemērotāko matu krāsu atradīs gan jaunietes, kuras kāro pēc eksperimentiem, gan klasiskas skaistumkopšanas tradīcijas cienošas dāmas. Ilgnoturīga, nomazgājama, īpaši kopjoša matu krāsa – visi varianti ir pieejami vienuviet.

Foto: Shutterstock.comFoto: Shutterstock.com


Interneta veikalā matu krāsas var salīdzināt pēc ražotāja, cenas un popularitātes. Izmantojot atlases filtrus, var izvēlēties tikai īpašas preces, piemēram, tādas, kas nesatur amonjaku vai ir pieejamas ekskluzīvi Drogas klientiem.

Kāpēc tieši Drogas?
Daudziem cilvēkiem Drogas un skaistumkopšanas un mājsaimniecības preču veikals ir sinonīmi. Patiešām, tas ir lielākais šāda tipa veikalu tīkls Latvijā, taču labu reputāciju veido ne tikai ievērojams preču klāsts, bet arī dažādas klientu priekšrocības. Lūk, vien daži iemesli, kāpēc iepirkties Drogas interneta veikalā.

Skaistumkopšanas lielveikals Tavā datorā
Lai gan Drogas tīkls ir liels, tomēr ikvienai lokālajai tirdzniecības vietai ir savi ierobežojumi. Veikala teritorija un noliktava ne vienmēr ir tik liela, kā gribētos apmeklētājiem, tāpēc konkrētā veikalā preču klāsts var būt ierobežots. Iepērkoties tiešsaistē, šāda problēma pat neradīsies – ikviens pircējs var iegādāties iepatikušos matu krāsu neatkarīgi no atrašanās vietas. Bet, ja rodas šaubas, preču apraksti un atlases filtri palīdzēs veikt izvēli tikpat labi kā Drogas konsultanti.

Foto: Shutterstock.comFoto: Shutterstock.com
Bonusi reģistrētajiem lietotājiem
Drogas interneta veikalā var iepirkties arī bez reģistrācijas, taču reģistrētajiem lietotājiem ir papildu priekšrocības. Pastāvīgie Drogas klienti var veidot vēlmju sarakstus un atlikt iepatikušās preces, lai veiktu pirkumu vēlāk. Tas ir īpaši ērti, ja tiek plānots apjomīgs pirkums, jo pasūtījumu var veidot pakāpeniski.

Veltot vien dažas minūtes reģistrācijai, Tu regulāri saņemsi īpašos piedāvājumus un varēsi iegādāties lētāk visu kategoriju preces. Par katru iztērēto eiro pastāvīgā klienta kontā tiek uzskaitīts viens bonusu punkts. Jo vairāk bonusu punktu ir Tavā kontā, jo izdevīgāka ir iepirkšanās, jo ar sakrātajiem punktiem var apmaksāt līdz pat 99% no preces vērtības.

Ērta piegāde līdz mājas durvīm
Iepērkoties Drogas interneta veikalā, Tev nebūs jāuztraucas par pirkuma piegādi. Atzīmē, kad un cikos vēlies saņemt pasūtījumu, un kurjers piegādās pirkumu norādītajā laikā un vietā. Piegāde Rīgā notiek līdz plkst. 22.00, pārējā Latvijas teritorijā – līdz plkst. 18.00. Piegādes izmaksas ir fiksētas, tāpēc izmanto iespēju pasūtīt vairāk, nepārmaksājot par pakas svaru.

Iepirkšanās tiešsaistē palīdzēs ietaupīt laiku, ko varēsi pavadīt lietderīgāk nekā stāvot rindā. Ienāc Drogas interneta veikalā un izvēlies matu krāsas, tonējošos šampūnus un citas skaistumkopšanas preces!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)