Banner 980x90

Kredītlīnija – pārdomāts un parocīgs risinājums personām ar atbilstošu maksātspēju

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Pienācis laiks, kad noslēdzas kārtējais cikls – beidzas viens gads un tuvojas nākamais. Ļaudis cenšas sakārtot gan iekšējo pasauli, analizējot paveikto un apņemoties izdarīt ko jaunu, gan vidi sev apkārt, izmetot nevajadzīgās lietas un pabeidzot iesāktos darbus. Tomēr gada noslēgums nereti nes līdzi arī papildu izdevumus, kas saistāmi ne vien ar svētku laiku, kad jāsarūpē cienasts un dāvanas mīļajiem, bet arī ar laikapstākļiem – kad ārā ir drēgns un auksts, neviļus jātur sildītājs ieslēgts ilgāk vai jānoregulē ūdens mazliet karstāks. Brīžos, kad jūti, ka visam varētu pietrūkt naudas, parocīgs risinājums var būt Kimbi.lv piedāvātā kredītlīnija.

Kas ir kredītlīnija?
Kredītlīnija ir jaunākais no nebanku aizdevēju piedāvātajiem pakalpojumiem, kas izveidots, lai apmierinātu klientu vajadzības un pieprasījumu. Kredītlīnijas darbības princips līdzīgs "overdraftam" vai kredītkartei, ko nodrošina bankas. Varētu domāt, ka kredītlīnija ir tas pats, kas ātrais kredīts, tomēr šiem diviem aizdevumu veidiem ir vairākas būtiskas atšķirības:
- izmantojot kredītlīniju, procentu maksājumi tiek piemēroti tikai izlietotajai naudas summai, kamēr ātro kredītu procentmaksājumus aprēķina visam aizdevumam;
- kredītlīnijai nav noteikta atmaksas termiņa – izmantojot kredītlīniju, nauda jāsāk atmaksāt tikai tad, kad esi sācis ar to rīkoties, savukārt ātrā kredīta atmaksas termiņš tiek noteikts jau aizņemoties;
- kredītlīnijai nereti ir lielāks aizdevuma apjoms, kā arī garāks līguma darbības termiņš;
- atmaksājot kredītlīniju ātrāk, iespējams samazināt procentmaksājumu apjomu;
- kredītlīnija kalpo kā drošības spilvens brīžos, kad esi iepriekš paredzējis, ka varētu pietrūkt finanšu – kad esi noslēdzis līgumu ar aizdevēju un saņēmis naudu, tā ir brīvi pieejama jebkurā laikā, turklāt noteiktā limita ietvaros vari aizņemties vairākkārt. Ātrais kredīts ir vienreizējs aizdevums, kas visbiežāk tiek izmantots mirkļos, kad skaidri redzi, ka nepietiek finanšu līdzekļu konkrētā rēķina apmaksai vai pirkuma iegādei.

Rūpīgs aizdevējs – apmierināts klients
Kimbi.lv ir godprātīgs un atbildīgs nebanku aizdevējs, kura prioritāte ir veiksmīgas sadarbības veidošana ar ikvienu klientu. Kimbi.lv piedāvā Kredītlīniju no 100 līdz pat 1500 eiro (aizdevuma limitu izvērtējot katram individuāli) ar skaidri saprotamiem nosacījumiem. 

Ienāc www.kimbi.lv un izpēti piedāvājumu! Pirms kredīta noformēšanas iepazīsties ar līguma nosacījumiem un aizņemies atbildīgi, rūpīgi izvērtējot savas iespējas kredītu atmaksāt!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)