Banner 980x90

Kāds naudas aizdevums pieejams "ViaSMS"?

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Neplānotu izdevumu segšanai nereti var noderēt naudas aizdevums, ko salīdzinoši ātri un vienkārši var noformēt internetā. Tam vajadzīgs dators, derīga e-pasta adrese, mobilais tālrunis un konts kādā no Latvijā strādājošām bankām. 

Ja arī Tu esi nonācis situācijā, kad aktuāls kredīts, vērts ieskatīties uzticamā aizdevēja "ViaSMS" piedāvājumā. Klientu ērtībām kredītdevējs piedāvā divus aizdevumu veidus: 
♦ Aizdevumu līdz algai – risinājums, ja vajadzīga salīdzinoši neliela naudas summa, piemēram, jāatmaksā kāds steidzams rēķins vai radušies citi neplānoti izdevumi, bet līdz algas dienai vēl jāgaida. Kredīta atmaksas termiņš ir 30 dienas, maksimālais aizdevuma apmērs, aizņemoties pirmo reizi, ir 350 EUR, otro reizi – 500 EUR, savukārt, sākot ar trešo reizi, pieejamā aizdevuma summa ir 700 EUR;
♦ Naudas kredītu – noderīgs, ja naudas aizdevums vajadzīgs lielāku dzīves plānu īstenošanai, piemēram, mājokļa labiekārtošanai, lielāku pirkumu veikšanai. Izvēloties šo aizdevuma veidu, varēsi aizņemties līdz 1500 eiro un atmaksu veikt laika periodā no 3 līdz 12 mēnešiem

Izvēlies savai situācijai atbilstošāko aizdevumu un piesakies, reģistrējoties "ViaSMS" mājaslapā!

Aizņemšanās nosacījumi
"ViaSMS" nodrošina salīdzinoši ātru un ērtu kredīta noformēšanu bez ķīlas un galvojuma. Taču, lai tas būtu pieejams, jāatbilst vairākām prasībām. Naudas aizdevumu pie "ViaSMS" var saņemt tie Latvijas Republikas pastāvīgie iedzīvotāji, kuri ir: 
- vecumā no 20 līdz 70 gadiem;
- ar pozitīvu kredītvēsturi;
- ar regulāriem ienākumiem, kas ļaus veikt kredīta atmaksu.

Kā pieteikties izvēlētajam aizdevumam?
Lai pieteiktos aizdevumam pie "ViaSMS", aizdevuma kalkulatorā norādi vēlamo summu, atmaksas termiņu un seko tālākajām norādēm. Ja pie šī aizdevēja plāno aizņemties pirmo reizi, būs nepieciešams norādīt arī savus personas datus – vārdu, uzvārdu, personas kodu, mobilā tālruņa numuru. Un – lai aizdevējs varētu pārliecināties par datu atbilstību, uz tā bankas kontu jāpārskaita arī reģistrācijas maksa 0,01 EUR. Atceries, ka šī reģistrācijas maksa jāmaksā tikai vienreiz. Lai pieteiktos atkārtotam aizdevumam, būs tikai jāatver savs lietotāja profils. 

Ja pieteikums tiks aizpildīts "ViaSMS" darba laikā – darbdienās no plkst. 8.00 līdz plkst. 22.00 vai brīvdienās no plkst. 9.00 līdz 20.00, tas tiks izskatīts vien dažu minūšu laikā. Ja lēmums būs pozitīvs, arī naudu savā bankas kontā saņemsi jau pavisam drīz. 

"ViaSMS" – uzticams kredītdevējs, kurš piedāvā mūsdienu prasībām atbilstošus naudas aizdevumus. Aizņemies atbildīgi, izvērtējot savu maksātspēju! 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)