Banner 980x90

Izsludina fotokonkursu "Alūksnes skaistākā zivs"

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Pašvaldības aģentūra "ALJA" sadarbībā ar eboat.lv izsludina fotokonkursu "Alūksnes skaistākā zivs", pilsētas informācijas portāls Aluksne24.lv uzzināja Alūksnes novada pašvaldībā.

Fotokonkursā var piedalīties ikviens makšķernieks, kurš dodas makšķerēt Alūksnes ezerā, ir noķēris kādu skaistu zivi un to iemūžinājis.

Fotogrāfijā jābūt redzamam makšķerniekam, Alūksnes ezerā noķertajai zivij un derīgai Alūksnes ezera makšķerēšanas licencei.

Lai pieteiktu savu dalību konkursā, makšķerniekam fotogrāfija digitālā formātā jāsūta uz e-pastu alja@aluksne.lv līdz 13.decembrim.

Iesūtītās fotogrāfijas tiks publicētas "www.aluksnesezers.lv"  galerijā KONKURSS. Fotokonkursa uzvarētāju noteiks paši makšķernieki un mājas lapas apmeklētāji, balsojot par publicētajām bildēm laika posmā no 14 - 31. decembrim. Visvairāk balsu ieguvušās bildes autors un attiecīgi fotokonkursa uzvarētājs tiks paziņots 2016.gada 15.janvārī pašvaldības aģentūras "ALJA" mājaslapā.

Galvenā balva: Shimano Sport Camera - maza, viegla kamera ar kuru uzvarētājs turpmāk varēs iemūžināt savus copes mirkļus gan virs, gan arī zem ūdens "http://www.eboat.lv/lv/eholote-ehalote-gps/kameras/shimano/kamera-shimano-sport-camera".

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)