Banner 980x90

Izdevīgākā cena pirkumiem – ienāc Comparo.me, salīdzini cenas un izvēlies izdevīgāko!

Jau sen vēlies veikt sen plānotu pirkumu, neatkarīgi no tā, vai tas ir pakalpojums vai prece, bet nekad neatliek laika, lai apmeklētu visus galvenos pakalpojumu un preču sniedzējus? Šajā gadījumā Tev var palīdzēt Comparo.me, kas ļauj iepazīties ar cenām un salīdzināt dažādus pakalpojumus pie senāk dzirdētiem vai tirgu nesen iekarojušiem uzņēmumiem. Kā darbojas Comparo.me un ko iespējams salīdzināt? Lasi rakstu un uzzini!

Ko iespējams salīdzināt?
Comparo.me mērķis ir ļaut mājaslapas apmeklētājiem atrast sev atbilstošāko piedāvājumu, tam netērējot neskaitāmas minūtes vai pat stundas. Šobrīd Comparo.me salīdzinājuma sarakstā ietilpst piecas kategorijas:
• finanses;
• apdrošināšana;
• ceļojumi;
• pakalpojumi;
• preces.

Šajās kategorijās iespējams iegūt galveno informāciju par dažādiem pakalpojumiem. Kādi tie ir?

Finanses – informācija kredītņēmējiem
Visdažādākie, biežāk lietotie kredītu veidi un pakalpojumi, ko izmantojis teju katrs trešais Latvijas iedzīvotājs. Comparo.me piedāvā informāciju par to, kas ir:
ātrie kredīti. Īstermiņa aizdevumi, kurus var iegūt ātri un ērti, nav nepieciešams norādīt darba vietu vai ķīlu;
patēriņa kredīti. Ilgtermiņa aizdevumi, kuru atdošanas termiņš ir krietni ilgāks, kā arī naudas summa, kuru iespējams aizņemties, ir lielāka nekā īstermiņa aizdevumiem;
mājokļa kredīts. Īstais ceļš uz jauna īpašuma iegādi, ja pietrūkst līdzekļu;
auto līzings. Auto iegāde, par kuru jau sen esi sapņojis, nav nekas tāls un neaizsniedzams, to piedāvā arvien vairāk kreditētāju;
kredītkarte. Karte, ar kuru norēķināties ikvienā pasaules vietā, un iztērēto summu pie aizdevēja atmaksāt vēlāk;
kredītlīnija. Aizņēmuma veids, ko iespējams izmantot un saņemt vairākās daļās;
kredītu apvienošana. Pārkreditācija jeb kredītu apvienošana kļūst arvien populārāka, jo ļauj apvienot vairāku aizņēmumu atdošanu vienā, ietaupot uz atmaksā noteiktajiem procentiem;
kredīts uzņēmumiem. Atbilstošs aizņēmums, lai paplašinātu uzņēmumu vai izveidotu to, ko jau sen esi plānojis.

Lai saņemtu precīzāku salīdzinājumu un būtu drošs, ka atbilsti kredītdevēja noteikumiem, Comparo.me mājaslapā konkrētā kredīta veida sadaļā nepieciešams atzīmēt dažādus ierobežojumus, piemēram:
• laika posmu, kādā vēlies atdot aizņēmumu;
• kāda ir Tava kredītvēsture;
• cik lielu summu vēlies aizņemties;
• vai esi gatavs maksāt komisijas maksu u.c.

Apdrošināšana – Tev un Tavam auto
Lai nebūtu jāsatraucas par izdevumiem, kas var rasties nevēlamu veselības problēmu dēļ ceļojuma laikā vai citu neuzmanības dēļ uz ceļiem, Comparo.me apkopo informāciju par:
• OCTA;
• KASKO;
• ceļojumu apdrošināšanas cenām un piedāvājumiem. 


Pie katra apdrošināšanas veida iespējams iepazīties ar visu galveno informāciju, ne tikai cenām, piemēram, nepieciešamību, izmaiņām cenu apmplitūdā, polises iespējām un atlīdzības izmaksu.

Ceļojumi un gatavošanās tiem – kā ietaupīt?
Atpūta, par kuru esi sapņojis jau sen, kļūs vēl patīkamāka, ja zināsiet, ka esat iegādājies lētākos un izdevīgākos pakalpojumus. Kādi tie ir?
Auto noma. Lai salīdzinātu pieejamos piedāvājumus, nepieciešams norādīt saņemšanas vietu, kā arī saņemšanas un atdošanas laiku.
Viesnīcas. Lai ceļojums izdotos, svarīga loma ir tieši nakstsmājām. Salīdzināšanas kalkulatorā jāatzīmē vieta, kur vēlies veikt rezervāciju, kā arī datums.
Aviobiļetes. Noskaidro, kas veido biļetes cenu, kā atrast lētākus lidojumus un kādas ir aktuālākās akcijas lidojumiem.
Īpaši aktuāla ir arī informācija par kompensāciju saņemšanu, ja plānotais lidojums ir ticis atcelts vai aizkavējies. Neaizmirsti iepazīties arī ar to!

Svarīgi atcerēties, ka Comparo.me paši neko nepārdod, un šis ir tikai lielisks rīks, kas atvieglo iepirkšanos, ļaujot iepazīties ar preču un pakalpojumu cenām. Apskatot piedāvājumu, iespējams vērsties pie pašiem uzņēmumiem un veikt pasūtījumu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)