Banner 980x90

Īstermiņa kredīts ir finansiāls risinājums atbildīgiem aizņēmējiem

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Vai iespējams izvairīties no neplānotiem tēriņiem? Daļēji jā, ja mēneša budžets tiek rūpīgi plānots. Tas palīdz samērot izdevumus ar ienākumiem. Ikviens cilvēks var nokļūt neparedzētā situācijā, kad salūzt sadzīves tehnika vai auto, saplīst caurules vai steidzami jādodas pie ārsta. Ja papildu naudas summa ir nepieciešama dažas dienas pirms gaidāmajiem ienākumiem, vari apsvērt iespēju aizņemties. Īstermiņa kredīts var būt parocīgs, ja steidzami jāapmaksā rēķins vai jāiegādājas ikdienā nepieciešama prece. Atšķirībā no banku aizdevumiem šāds kredīts tiek piešķirts tiešsaistē bez rindām un ilgas dokumentu izskatīšanas.

Vai Tu zini visu par ātrajiem kredītiem?
Īstermiņa kredīts ir paredzēts nelieliem tēriņiem, tāpēc aizdevuma summa un atmaksas termiņš ir salīdzinoši īsāks. Tomēr ātrais aizdevums nav vienkārši papildu naudas avots, tās ir nopietnas finansiālas saistības. Lai saprastu, vai īstermiņa kredīts var Tev palīdzēt, pirms pieteikšanās izvērtē
- kredīta nepieciešamību. Aizņemies tikai tad, ja situācija prasa tūlītēju risinājumu;
- iespējas atmaksāt kredītu. Piesakies tikai tādai summai, ko varēsi atmaksāt noteiktajā termiņā;
- kredīta nosacījumus. Salīdzini dažādus piedāvājumus un izvēlies tādu, kas vislabāk atbilst Tavai situācijai un finansiālām iespējām.

Ikviens aizdevums nozīmē papildu tēriņus tuvākajā nākotnē, tāpēc apsver visus par un pret un veic pārdomātu izvēli. Atceries, ka īstermiņa kredīts nav domāts izklaidei, dāvanu iegādei vai ceļojumiem, jo šādi tēriņi nav neatliekami un neietekmē dzīves kvalitāti.

Aizņemies izdevīgi ar "VIA SMS"
Kredītkompānija "VIA SMS" piedāvā dažādus ātrā aizdevuma variantus jaunajiem un pastāvīgajiem klientiem. Ja vēlies aizņemties salīdzinoši nelielu summu uz laiku no 7 līdz 30 dienām, pievērs uzmanību "VIA SMS" piedāvājumiem. Tiešsaistē iespējams pieteikties kredītam:
- līdz 350 eiro pirmajā aizņemšanās reizē. Pirmajam aizdevumam tiek piemērota 100% atlaide komisijas maksai, tāpēc jaunajiem klientiem nav jāmaksā procenti;
- līdz 700 eiro, sākot ar otro aizņemšanās reizi. Kredītu kalkulators kredītkompānijas mājaslapā uzrāda gada procentu likmi un kopējo atmaksas summu.

"VIA SMS" īstermiņa kredīts tiek piešķirts Latvijas pilsoņiem un pastāvīgajiem iedzīvotājiem vecumā no 20 līdz 70 gadiem. Lai pieteiktos kredītam, nav nepieciešama ķīla vai galvojums, bet obligātie nosacījumi ir laba kredītvēsture un regulāri, kredīta apjomam atbilstoši, ienākumi. Detalizētu informāciju par aizdevumiem un kredītlīguma detaļām atradīsi "VIA SMS" mājaslapā. Ienāc viasms.lv un iepazīsti ātros kredītus tuvāk!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)