Banner 980x90

Dukulis no ZZS saraksta pretendēs uz vēl vienu termiņu Alūksnes domē

Valmiera, 24.apr., LETA. Par atkārtotu termiņu "Zaļo un Zemnieku savienības" (ZZS) saraksta priekšgalā cīnīsies esošais Alūksnes novada domes priekšsēdētājs Arturs Dukulis, liecina Centrālās vēlēšanu komisijas informācija.

Šajā sarakstā startē arī domes deputāts Modris Lazdekalns un pašvaldības sabiedrisko attiecību speciālists Druvis Mucenieks. Uz atkārtotu termiņu no šīs partijas pretendēs arī Viola Aija Kaparšmite.

Savukārt "Vienotības" saraksta galvgalī ir Alūksnes novada domes priekšsēdētāja vietnieks Dzintars Adlers. Kopā ar viņu startēs domes deputāte Maruta Kauliņa un pašvaldības kultūras darba speciāliste Valda Zeltiņa.

"Alūksne un novads - mūsu zeme" saraksta pirmais numurs ir pašreizējais domes deputāts Ainars Melders. Viņam seko vēl viens domes deputāts Mārtiņš Augstkalnietis un Alūksnes novada vidusskolas direktora Ilze Līviņa.

Pēdējās pašvaldību vēlēšanās Melders un Augstkalnietis bija vienīgie, ko ievēlēja no partijas "Mūsu zeme" saraksta.

Tāpat savus sarakstu iesniegusi Nacionālā apvienība "Visu Latvijai!" – "Tēvzemei un Brīvībai/LNNK". Saraksta līdere ir grāmatvede Līga Langrate, kura domes deputātes amatu pilda kopš šā gada 23.marta. Aiz viņas nākamie ir uzņēmumu SIA "R un R Plus" un SIA "Jaunsētas tūrisms" valdes priekšsēdētājs Druvis Tomsons un uzņēmumu SIA "Abio" un SIA "Meža zemes" valdes priekšsēdētājs Intars Berkulis.

Ceturtā ir bijusī Alūksnes novada domes deputāte Jana Zilkalne, kura 2013.gada vēlēšanās vienīgā tika ievēlēta domē no NA saraksta. Viņas vietu domē marta beigās ieņēma Langrate.

Pirmo reizi Alūksnē startēs "Latvijas Sociālistiskā partija", un tās priekšgalā būs skolotājs Vadims Savkovs, kurš iepriekšējās vēlēšanās kandidēja no "Saskaņas Centrs" saraksta, taču netika ievēlēts. Aiz viņa - bērnu dārza audzinātāja Svetlana Pavlovska un pensionāre Lida Pavlova.

"Vienotība" un ZZS katra 2013.gada vēlēšanā ieguva pa četrām vietām Alūksnes novada domē, bet "Saskaņas Centram" un Nacionālajai apvienībai bija viens mandāts katrai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)