Banner 980x90

Dienas horoskops 30.augustam

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Auns Sapņainība un fantazēšana traucēs ikdienas darbiem, centies būt reāls un nolaisties no iedomu mākoņiem! Idejas realizēsies tikai ar smagu darbu! 

Vērsis Nevēlēsies ieklausīties citu cilvēku viedokļos, bet gan mēģināsi uzspiest savu taisnību. Esi mazliet iecietīgāks, un uzklausi, kas citiem ir sakāms! 

Dvīņi Ieteicams ieviest skaidrību savā darba vietā un mājās - ja kārtīga būs tava vide, tad kārtīgas būs arī tavas domas! Haosam šodien nav vietas. 

Vēzis Nesūti nesaprotamus mājienus - nevienam tie nebūs skaidri, tāpēc neliec citiem zīlēt kafijas biezumos, bet gan esi tiešs un pasaki to, kas tev nepatīk vai, tieši otrādi, patīk! 

Lauva Piemērots brīdis senu problēmu risināšanai. Ātri vien tiksi skaidrībā un izdomāsi lieliskus risinājumus, kuri izdevīgi ne tikai citiem, bet arī tev pašam. 

Jaunava Centies pārmērīgi nesatraukties par ikdienišķām lietām! Koncentrējies uz to, kas patiešām ir svarīgs! Vakarā satiecies ar draugiem! 

Svari Neizplati nepatiesas baumas par apkārtējiem, un, ja iespējams, tad par citu privātajām dzīvēm nerunā. Šodien paļaujies tikai uz sevi! 

Skorpions Izvēlēsies darbu vienatnē, nevis grupā, jo uzskatīsi, ka uz citiem nevari paļauties. Pareizi vien ir - uzticēties vari tikai pats sev! 

Strēlnieks Laimīgāks jutīsies, ja citiem par saviem sasniegumiem nestāstīsi. Ļauj darbiem par tevi runāt, tāpēc neplāties ar to, cik daudz tu pa šo laiku esi izdarījis! 

Mežāzis Modīsies iedvesma kaut kam jaunam un nebijušam - ņem piezīmju blociņu un pieraksti šīs idejas! Sākumā, protams, pakonsultējies ar zinošajiem! 

Ūdensvīrs Šonakt sapņotajiem sapņiem būs kāda apslēpta nozīme, tāpēc centies tos iegaumēt un iztulkot! Tava zemapziņa tev cenšas pavēstīt kaut ko nozīmīgu! 

Zivis Negaidi brīnumu, bet gan pirmo soli sper pats! Nebaidies uzsākt kaut ko viens pats, tev nav nepieciešama citu pavadība, jo tu vari vairāk, nekā tev šķiet! 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)