Banner 980x90

Dienas horoskops 25.septembrim 

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns Pastāv augsta iespēja iekulties nepatikšanās, tāpēc esi prātīgs. Iespējams, ka ir lietas, kuras tev vajadzētu paturēt no sevis, lai izvairītos no liekiem konfliktiem. 

Vērsis Parādīsi sevi labākajā gaisma, padarot darbus, ar kuriem citi nesēj tikt galā. Nenoliedzami, jutīsies mazliet pārāks par citiem, taču šo sajūtu ieteicams neizrādīt! 

Dvīņi  Šīs dienas panākumu atslēga būs pacietība. Nesteidzies, bet gan visu apdomā. Uzmanies nepateikt kaut ko pārāk skarbu un aizvainojošu! 

Vēzis Dienas pirmajā pusē būtu ieteicams tikt ar darbiem, kas ir iekavēti un dienas otrajā pusē nodoties sabiedriskām aktivitātēm. Vakaru pavadi ar sev tuvu cilvēku! 

Lauva  Tevi var nomākt rūpes par kādu visai tuvu cilvēku, kuram centīsies palīdzēt maksimāli daudz. Neskatoties uz visām nebūšanām, neatstāj novārtā savus darbus! 

Jaunava  Seko līdzi saviem darbiem un vārdiem! Centies pārāk neaizrauties, izklāstot kādu personīgu informāciju! Sienām ir ausis! 

Svari  Šodien centies atturēties no apjomīgiem un mazliet pat nereāliem solījumiem. Tā vietā saki, ka centīsies izpalīdzēt, lai cilvēkam neliktu sacerēties. 

Skorpions  Būs jāievēro zināma piesardzība finanšu lietās un mazliet jāapdomājas, kā tu tērē savus ienākumus! Gaidāmas lielas izmaksas, tāpēc ietaupi! 

Strēlnieks  Ja esi pieņēmis kādu lēmumu, tad esi pārliecināts par to un rīkojies, nevis minstinies un šaubies! Šādā situācijā ir svarīgi saglabāt pārliecību par sevi. 

Mežāzis Tiekoties ar savu mīļoto cilvēku, esi godīgs un atklāts! Ja kaut kas attiecībās ir mainījies, tad jums būtu svarīgi to izrunāt, nevis to noklusēt. 

Ūdensvīrs  Šī diena solās būt visai veiksmīga. Spēsi tikt galā ar tādiem darbiem, kuri citiem nepadodas, turklāt pamanīsies izsisties vienaudžu vidū. 

Zivis Šodien tavas koncentrēšanās spējas nebūs pašos uzdevumu augstumos,  tev būs nepieciešams pavadīt laiku vienatnē, sakārtojot domas. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)