Banner 980x90

Dienas horoskops 24.jūlijam

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Auns Nesteidzies notikumiem pa priekšu! Tev pagaidām nepieciešams nedaudz piebremzēt, citādi šodien uziesi nevēlamus jaunumus.

Vērsis Ļoti svarīga šodien būs ģimene – visa uzmanība tiks veltīta tai. Šodien domā par veselīgu dzīvesveidu – tas ir jāievēro.

Dvīņi Šodien spēsi saskatīt tikai negatīvo, tas atņems tev darba spējas. Pašam nāksies sev pamācīt pašdisciplīnu – tik uz priekšu! 

Vēzis Tavs siltums un rūpes šodien sildīs arī apkārtējos cilvēkus. Mierīgas sanākšanas šodien būs tieši laikā – nervu nomierināšanai.

Lauva Savas svarīgākās dzīves vērtības šodien būs topā. Noteikti nenovērs no tām acis. Vecām lietām piešķirsi jaunu nozīmi.

Jaunava Ja tev negribas kaut ko darīt, tad nedari – šodien sevi uz neko nedrīksti piespiest. Spēlē pēc noteikumiem, citādi tevi pieķers.

Svari Padomā, pirms dari. Nevajag paļauties uz emocijām – labāk ir sevi nomierināt un tikai tad runāt, citādāk kaut ko vari sabojāt.

Skorpions Neokšķerē tur, kur neviens tev degunu bāzt nav prasījis. Jāņemas pa savām darīšanām, kuras šodien būs diezgan daudz.

Strēlnieks Kāds jauns nezināmais ļoti piesaistīs tavu interesi. Droši ej tam pretī un centies izpētīt – tas tev vērtīgi aizņems laiku.

Mežāzis Saprotams, ka tev ir daudz dažādu lietu, problēmu utt., bet citiem arī tās ir – šodien to noteikti nevajag aizmirst.

Ūdensvīrs Gribēsies visiem visu stāstīt, bet labākais ir tas, ka tevi arī uzklausīs. Uzlabo savas mājas atmosfēru.

Zivis Šodien labs kontakts izveidosies ar bērniem. Kļūs tuvākas attiecības ar kādu, ar kuru sen jau esi cerējis tādas izveidot.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)