Banner 980x90

Dibinās Vidzemes uzņēmēju padomi

Valmierā, 9.oktobrī, tiek rīkota ikgadējā Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) Vidzemes reģiona biedru sanāksme. LTRK Vidzemes reģiona biedru sanāksmē tiks dibināta LTRK biedru interešu pārstāvoša Vidzemes uzņēmēju reģionālā padome.

Kā pilsētas informācijas portālu tīklu Pilseta24.lv informēja LTRK Vidzemes nodaļas vadītājs Juris Sleņģis, padomes darbības mērķis un uzdevumi būs saistīti ar Vidzemes reģiona uzņēmēju interešu pārstāvēšanu reģionā un valsts līmenī.

Sanāksmes laikā tiks uzņemti arī Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras Vidzemes reģiona jaunie biedri, kā arī par atbalsta iespējām uzņēmējiem informēs Latvijas Republikas Ekonomikas ministrijas valsts sekretariāta vietnieks Andris Liepiņš un Valsts ieņēmuma dienesta Valmieras klientu apkalpošanas centra vadītāja Sarmīte Grāpēna. Dalību sanāksmē ņems arī LTRK valdes priekšsēdētājs Jānis Endziņš, kā arī pašvaldību pārstāvji un uzņēmēji. Pēc sanāksmes notiks cikla "Vidzemes Uzņēmēju pēcpusdiena" 10.seminārs par tēmu "Procesi kā uzņēmuma vadības instruments", ko pasniegs lektors Māris Millers no Komercizglītības centra.

LTRK Vidzemes nodaļa ir vienīgā LTRK nodaļa Vidzemē, kas apvieno vairāk kā 80 savus biedrus no visas Vidzemes. Tā sadarbojas ar uzņēmējorganizācijām, pašvaldībām, profesionālajām un augstākās izglītības iestādēm. Balstoties uz biedru un uzņēmēju interesēm, tiek sniegts plašs pakalpojumu grozs, kas sevī ietver biznesa konsultācijas, tirdzniecības misijas, apmācības, seminārus, izstādi-gadatirgu "Vidzemes Uzņēmēju dienas", preču izcelsmes sertifikātus u.c.

 src=

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)