Banner 980x90

Brīvprātīgā darba organizatorus aicina pieteikt savas darba vietas platformā "brivpratigie.lv"

Rīga, 16.janv., LETA. Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) aicina brīvprātīgā darba organizatorus visā Latvijā pieteikt savas darba vietas informācijas sistēmā "brivpratigie.lv", aģentūru LETA informēja NVA.

Informācijas sistēmu un jauno brīvprātīgā darba vietni administrē un tās saturu veido NVA kopā ar sadarbības partneriem reģionos - administratoriem, kas pārstāv nevalstiskās organizācijas un pašvaldības.

Lai organizators pieteiktu brīvprātīgā darba piedāvājumus, ir jāveic sākotnējā reģistrācija, aizpildot organizatora reģistrācijas formu. Brīvprātīgā darba piedāvājumi jāpublicē vismaz mēnesi pirms tā norises. Tos publicēt iespējams tajos reģionos, kuros mājaslapa tiek administrēta.

Cilvēks, kas vēlas brīvprātīgi strādāt sabiedrības labā, jaunajā informācijas sistēmā var sameklēt interesējošo nozari un pieteikties brīvprātīgajam darbam kādā konkrētā NVO, pašvaldībā, projektā vai pasākumā. Jau tagad tīmekļa vietnē "brivpratigie.lv" tiek piedāvātas brīvprātīgā darba iespējas veselības un sociālās aprūpes, izglītības un zinātnes, valsts pārvaldes, dabas un vides, kultūras, sporta un citās jomās.

Tāpat, lai nodrošinātu pēc iespējas lielāku brīvprātīgā darba kustību Latvijā, pārklājot visus reģionus, portāls "brivpratigie.lv" aicina biedrības, nevalstiskās organizācijas un pašvaldības kļūt par sadarbības partneriem, uzņemoties sava reģiona brīvprātīgā darba koordinatora un mājaslapas administratora lomu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)