Banner 980x90

Brīvdienās brīžiem gaidāmi nokrišņi un brāzmains vējš

Rīga, 24.febr., LETA. Brīvdienās Latvijā brīžiem snigs, puteņos un līs, arī nākamnedēļ gaidāmi nokrišņi un kļūs siltāks, prognozē "Global Forecast System".

Sestdien mākoņi daļēji klās debesis un daudzviet īslaicīgi snigs un puteņos. Rietumu, ziemeļrietumu vēja ātrums brāzmās sasniegs 12-17 metru sekundē, gaisa temperatūra dienā būs +2..-3 grādi.

Svētdien, sākot no valsts rietumiem, gaidāms sniegs, kas pāries nelielā lietū. Naktī Austrumlatvijā prognozēts sals līdz -8 grādiem, dienā Kurzemē gaiss iesils līdz +4 grādiem.

Nākamnedēļ palaikam gaidāms lietus un slapjš sniegs, gaisa temperatūra tikai dažās naktīs vietām noslīdēs zem nulles, siltākajās dienās tā paaugstināsies līdz +4..+8 grādiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)