Banner 980x90

Alūksnes novadu konkursā "Latvijas Labākais tirgotājs 2015" pārstāvēs četri uzņēmumi

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Konkursā "Latvijas Labākais tirgotājs 2015" Alūksnes novadu pārstāvēs: viesnīca-restorāns "Jolanta", veterinārā klīnika un zoopreču veikals "Labākie draugi", skaistumkopšanas salons "Skaistuma darbnīca" un salons "Dzīpars".

Kā pilsētas informācijas portālam Aluksne24.lv ziņo Alūksnes novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciālists Druvis Mucenieks, konkurss "Latvijas Labākais tirgotājs" notiek kopš 1995.gada un to rīko Latvijas Tirgotāju asociācija kopīgi ar Latvijas Pašvaldību savienību.

Konkursa mērķis ir  panākt pircēju un apmeklētāju apkalpošanas kultūras paaugstināšanu, tirgotāju un krodzinieku profesionalitātes pieaugumu, kā arī popularizēt labākos tirdzniecības, ēdināšanas un pakalpojumu uzņēmumus un to darbiniekus.

Ņemot vērā iedzīvotāju aptaujas un pozitīvajās atsauksmes, šogad no Alūksnes novada tika izvirzīti četri pretendenti dalībai konkursā: SIA JM Grupa ar viesnīcu – restorānu "Jolanta", SIA Labākie draugi ar veterināro klīniku un specializēto zoopreču veikalu "Labākie draugi", SIA Skaistuma darbnīca ar skaistumkopšanas salonu "Skaistuma darbnīca" un SIA Dzīpari S ar salonu "Dzīpars".

Konkursa dalībniekus vērtēs eksperti - no uzņēmumiem, kas ir iepriekšējo gadu konkursa "Latvijas labākais tirgotājs" uzvarētāji, un no Latvijas Tirdzniecības institūta. Vērtēšana notiks atbilstoši konkursa dalībnieku specifikai, un balstīsies uz "anonīmā pircēja" pārbaudes principu.

Dalībniekiem pēc konkursa noslēguma būs iespējams saņemt profesionālu ekspertu komisijas rakstisku novērtējumu, kas ļaus izvērtēt uzņēmuma stiprās un vājās puses, kā arī noteikt iespējas un draudus. Dalībnieki varēs izmantot konkursa logo un saukli "Izvēlies labāko" norādot gadu, kurā uzņēmums ir piedalījies konkursā. Par dalību  konkursā, atbilstoši sasniegtajiem rezultātiem, piešķirs dalībnieka, laureāta vai uzvarētāja diplomu, ko pēc tam varēs izmantot redzamā vietā attiecīgajā objektā.

Izvirzīto Alūksnes novada uzņēmumu dalību konkursā finansiāli atbalsta Alūksnes novada pašvaldība.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)