Banner 980x90

Ātrie kredīti internetā tagad ir vēl pieejamāki!

Aluksne24
Aluksne24
Kad mūsu dzīvē parādās situācijas, ko paši nevaram atrisināt, mēs parasti vēršamies pie profesionāļiem. Arī naudas jautājumos vislabāk ir izmantot profesionālu speciālistu, jo tā ir garantija tam, ka saņemsit kvalitatīvu pakalpojumu. Jau ilgu laiku Latvijas tirgū strādā uzņēmumi, kas piedāvā ātros kredītus. Daudzi cilvēki (daži tikai vienu reizi, bet daži – regulāri) izmanto iespēju aizņemties nepieciešamo naudas summu uz neilgu laiku. Ātrie kredīti internetā ir izveidoti tieši tiem klientiem, kuri vēlas ietaupīt savu laiku un saņemt aizdevumu, pat neizejot no mājām. Viss, kas Jums nepieciešams, lai pieteiktos kredītam un pēc neilga laika saņemtu to savā bankas kontā, ir internets un mobilais telefons. Tas ne tikai izklausās viegli, tas tā patiešām ir! 
 
Kādas ir ātro kredītu priekšrocības?
Ātrie kredīti internetā ir vispieejamākais naudas aizdevuma veids. Ne velti arvien vairāk cilvēku izvēlas par labu šim pakalpojumam, ja viņiem ir nepieciešams ne pārāk liels kredīts. Salīdzinājumā ar tradicionālajiem kredītiem, ātrajam kredītam ir vairākas priekšrocības:
- reģistrācija aizdevēja mājaslapā ir pieejama visu diennakti;
- nav nepieciešamas ne garantijas, ne ķīla, ne izziņas;
- klients pats izvēlas, cik lielu summu un uz cik ilgu laiku grib aizņemties;
- kredītu ir iespējams pagarināt, laikus sazinoties ar aizdevēju;
- reģistrēties, pieteikties un saņemt kredītu var mazāk nekā pusstundas laikā.
 
Viens no lielākajiem ātro kredītu plusiem ir tas, ka klients pats uzstāda aizdevuma nosacījumus – Jūs ne tikai saņemat nepieciešamo naudas summu, bet arī izvēlaties atmaksas termiņu. Atkarībā no sava ienākumu līmeņa atmaksājiet kredītu pakāpeniski vai visu uzreiz jau nākamajā nedēļā.
 
Vai ātrais kredīts derēs arī Jums?
Katrai problēmai ir savs risinājums. Ātrie kredīti internetā ir domāti tam, lai segtu pēkšņus izdevumus. Daudziem ir gadījies iztērēt mazliet vairāk, nekā bija plānots, un rezultātā palikt ar tukšām kabatām tieši tad, kad vajag apmaksāt rēķinus. Šajā gadījumā ātrais kredīts ir vislabākais risinājums. Šis aizdevums ir tikpat labi piemērots citu veidu tēriņiem, taču pirms pieteikšanās ļoti svarīgi ir izvērtēt savas finansiālās spējas. Ātro kredītu uzņēmumu klientam ir
- stabili ikmēneša ienākumi;
- laba kredītvēsture;
- prasme aizņemties apdomīgi.
 
Vai visi ātrie kredīti ir vienādi?
Nepavisam! Lai gan aizdevuma princips lielākoties ir līdzīgs, kredītu nosacījumi ir dažādi. Īpaši liela uzmanība ir jāpievērš
- pirmā kredīta nosacījumiem;
- prasībām par aizņēmēja vecumu;
- procentu likmei.
 
Uzmanīgi iepazīstieties ar visu informāciju par aizdevumu un tā atmaksu, jo zināšanas ir pareizas izvēles vislabākā garantija.
 
Kādus pakalpojumus piedāvā "ViaSMS"?
Ātrie kredīti internetā ir pieejami uzņēmuma "ViaSMS" mājaslapā. "ViaSMS" piedāvā trīs kredītu veidus:
- pirmais aizdevums – ar 0% likmi līdz 250 EUR uz vienu mēnesi;
- atkārtotais aizdevums – līdz 500 EUR uz vienu mēnesi;
- naudas kredīts līdz 1500 EUR uz laiku līdz pat 12 mēnešiem.
 
Vispopulārākais kredītu veids ir aizdevums līdz algai, kas "ViaSMS" ir īpaši izdevīgs jaunajiem klientiem. Lai saņemtu pozitīvu atbildi uz savu pieteikumu, Jums ir jābūt vecumā no 20 līdz 70 gadiem un bez nesegtiem parādiem. Ja izvēlēsieties aizņemties no "ViaSMS", Jums būs jāreģistrējas uzņēmuma mājaslapā un jānosūta simboliskais 0,01 EUR uz "ViaSMS" kontu, lai visdrošākā veidā nogādātu aizdevējam informāciju par savu konta numuru. Pēc tam, izmantojot instrukcijas, varēsit pieteikties aizdevumam. To var izdarīt gan izmantojot mājaslapā esošo kredītu kalkulatoru, gan ar SMS palīdzību – izmantojiet Jums ērtāko veidu. 
 
Meklējot kredītu, neaizmirstiet ielūkoties internetā! Ienāciet "ViaSMS" mājaslapā un izvēlieties aizdevumu ar sev izdevīgiem nosacījumiem!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)