Banner 980x90

Ātrā ogu un biezpiena torte

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay

Sastāvdaļas:
6 plāksnes kārtainās mīklas
200 g biezpiena
1 ola
2 ēdamkarotes vaniļas cukura
5 ēdamkarotes cukura
100 g saldā krējuma
200 g jogurta (bez piedevām)
2 tējkarotes želatīna
Liela krūze ar jebkurām ogām, kas iet pie sirds
 
Pagatavošana:
Veidnē ieklāj foliju, kas noziests ar eļļu. Malas pārloka pāri veidnei. Tad ieklāj mīklu, lai tā būtu pāri veidnes malām. Sabaksta ar dakšiņu un 200 grādu karstumā cep gatavu.

Krēma pagatavošana: olu saputo ar cukuru, vaniļas cukuru, iemaisa jogurtu, biezpienu un uzbriedinātu želatīnu. Uzmanīgi iecilā arī saputotu krējumu.

Kad mīkla izņemta no veidnes un atdzisusi, tajā liek sagatavoto masu. Liek ledusskapī sastingt. Kūkas augšpusi dekorē ar ogām.

Padoms! Ja vēlas, arī gatavojot masu, var pievienot ogas, lai tā sanāk bagātīgāka. Mīklas pamatnei var izmantot arī cepumu masu (cepumi + sviests), ja negribas to veidot no kārtainās mīklas.

Raksts tapis sadarbībā ar "Espati.lv".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)