Banner 980x90

Arī šovasar Alūksnē atjauno ielu grants segumu

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Šobrīd ir uzsākti ielu remontdarbi Augusta ielas atzarā, Ezera ielā, Loka ielā, Haralda ielā, Peldu ielā, pilsētas informācijas portāls Aluksne24.lv uzzināja Alūksnes novada pašvaldībā.

Alūksnē uzsākti ielu grants seguma atjaunošanas darbi. Ielās, kur tie notiek, šobrīd par remontdarbiem brīdina attiecīgas ceļa zīmes.

Šis ir jau trešais gads, kad plānveidīgi daļa pilsētas grants seguma ielu atjauno, izmantojot nofrēzēto asfaltu.

Pašvaldības aģentūra  "Spodra"  informē, ka šobrīd ir uzsākti ielu remontdarbi Augusta ielas atzarā, Ezera ielā, Loka ielā, Haralda ielā, Peldu ielā (posmā no Loka ielas līdz Peldu ielai un posmā no Peldu ielas līdz tiltiņam uz Baložu bulvāra pusi). Notiek ielas labiekārtošanas darbi – ceļa grāvju tīrīšanas, kanalizācijas un ūdensvadu aku nomaiņa.

Remontdarbu laikā iepriekš minētajām ielām plānots veikt pamatnes profilēšanu un veltņošanu, izveidojot vajadzīgos kritumus. Pēc pamatnes sagatavošanas veiks grants seguma ielu vienkāršoto virsmas apstrādi ar nofrēzēto asfaltu un ielas nomaļu labiekārtošanas darbus, paredzot zālāja atjaunošanu.

Ielu remontdarbus ir plānots pabeigt līdz septembra beigām. Jāpiebilst, ka Peldu ielā izbūvēti arī ielu apgaismojuma kabeļi un tuvākajā laikā tur uzstādīs apgaismes stabus un gaismekļus. Savukārt Sīļu ielā remontdarbus plānots veikt līdz šā gada beigām, paredzot ielas grants seguma atjaunošanu ar grants maisījumu, kā arī ielas nomaļu labiekārtošanas darbus, tai skaitā lietus kanalizācijas sistēmas sakārtošanu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)