Banner 980x90

Apē notiks pirmsskolas izglītības iestādes "Vāverīte" jaunās piebūves atvēršanas svētki

Aluksne24.lv
Aluksne24.lv

Trešdien, 30.decembrī, Apē notiks pirmsskolas izglītības iestādes "Vāverīte" jaunās piebūves atvēršanas svētki, aģentūra LETA noskaidroja pašvaldībā.

Bērnudārza jaunās ēkas durvis tiks vērtas plkst.9.30, kad ar muzikāliem sveicieniem sagaidīs Apes pirmsskolas izglītības iestādes "Vāverīte" bērni.

"Apes pirmsskolas izglītības iestādē "Vāverīte" esošajā ēkā nevarēja uzņemt visus pirmsskolas vecuma bērnus, un veidojās rinda no gada uz gadu. Lai risinātu šo problēmu, pašvaldība pieņēma lēmumu par piebūves celtniecību," informē Apes novada domes priekšsēdētāja Astrīda Harju.

Piebūvi uzbūvēja SIA "RCI Gulbene". Tās projektēšanas, būvniecības un aprīkojuma izmaksas ir 275 208 eiro. Visu finansēja pašvaldība.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)