Banner 980x90

Alūksni apmeklē Aizsardzības ministrijas valsts sekretārs

Jānis Garisons/ Foto: Ieva Čīka/ LETA
Jānis Garisons/ Foto: Ieva Čīka/ LETA
Piektdien, 29.aprīlī, Alūksnes novada pašvaldību apmeklēja Aizsardzības ministrijas valsts sekretārs Jānis Garisons, kurš savas vizītes laikā tikās ar Alūksnes novada domes priekšsēdētāju Arturu Dukuli, kā arī pārstāvjiem no 31.Zemessardzes bataljona un Kājnieku skolas, pilsētas informācijas portālu Aluksne24.lv informēja Alūksnes novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciālists Druvis Mucenieks.

Vizītes mērķis bija pārrunāt sadarbību starp Aizsardzības ministriju un Alūksnes novada pašvaldību jautājumos, kuri skar infrastruktūras uzlabošanu pilsētā. Domes priekšsēdētājs sarunas gaitā atklāja, ka, lai arī armija bijusi Alūksnē kopš Latvijas neatkarības atjaunošanas, tās pienesums pilsētas infrastruktūrā bijis salīdzinoši neliels. Viņš uzsvēra, ka ir izveidojusies ļoti cieša un sekmīga sadarbība starp pašvaldību, Zemessardzi un Kājnieku skolu, un izteica cerību veicināt sadarbību arī ar ministriju. A. Dukulis norādīja, ka Alūksnes novada pašvaldība ir atvērta jebkura jautājuma kopīgai risināšanai.

Valsts sekretārs pauda apņēmību uzlabot sadzīves apstākļus un infrastruktūru Kājnieku skolā, kas ir Latvijas armijas vizītkarte jauniesaucamajiem kareivjiem. Tāpat viņš uzvēra, ka Aizsardzības ministrijas prioritāte ir atbalsts pašvaldībām, kuru teritorijās atrodas militārie objekti.

Ceturtdien, 28.aprīlī, Alūksnes novada domes sēdē deputāti pieņēma lēmumu par sadarbību un kopīgu projektu realizāciju ar Aizsardzības ministriju. Pirmais no plānotajiem sadarbības projektiem saistīts ar ūdensvada izbūvi Rijukalna un Vējakalna ielā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)