Banner 980x90

Alūksnes un Apes novada fonds izsludinājis 14.projektu konkursu

Valmiera, 11.okt., LETA. Līdz 26.oktobra plkst.17 Alūksnes un Apes novada fonds (AANF) aicina Alūksnes un Apes novada iedzīvotājus piedalīties 14.projektu konkursā, kur maksimālais finansējums vienam projektam ir 300 eiro.

Kā aģentūra LETA noskaidroja pašvaldībā, projektus var iesniegt gan neformālas iedzīvotāju iniciatīvu grupas, gan nevalstiskas organizācijas. Galvenais nosacījums - lai projekts tiktu īstenots Alūksnes un Apes novados un lai no tā iegūtu vietējie cilvēki.

Plašāka informācija, konkursa nolikums un citi dokumenti atrodami AANF mājaslapā "www.aanf.lv".

AANF tika dibināts 2005.gadā, par vienu no galvenajiem darbības virzieniem nosakot līdzekļu piesaisti no privātpersonām un uzņēmumiem, lai finansētu vietējos projektus. Iepriekšējais, 13.projektu konkurss notika 2014.gadā.

Projektu konkursa līdzekļi gūti no ziedotājiem, kā arī Borisa un Ināras Teterevu fonda. Ikviena privātpersona, kura 14.projektu konkursam ziedojusi vismaz 30 eiro, var kļūt par projektu vērtētāju.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)