Banner 980x90

Alūksnes tirdzniecības uzņēmums "Alta S" pērn apgrozījis 5,5 miljonus eiro

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Alūksnē reģistrētā tirdzniecības uzņēmuma SIA "Alta S" apgrozījums aizvadītajā gadā samazinājies par 3%, sasniedzot 5 624 986 eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

Kā, atsaucoties uz "Firmas.lv", ziņo aģentūra LETA, pērn uzņēmums izkļuvis no 2014.gada zaudējumiem, kas bijuši 10 481 eiro apmērā, un strādājis ar 2163 eiro lielu peļņu. Uzņēmums 2015.gadā nodarbinājis 216 cilvēkus, kas ir par 13 mazāk, nekā gadu iepriekš.

Kā minēts uzņēmuma vadības ziņojumā, SIA "Alta S" nodarbojas ar tirdzniecību, sabiedrisko ēdināšanu, konditorejas un maizes izstrādājumu ražošanu, savukārt papilddarbības veids ir telpu noma. Uzņēmums kopumā ir atvēris 24 veikalus (no tie 13 - Alūksnes novadā, divus - Apes novadā, četrus - Balvu novadā, vienu - Rugāju novadā, trīs - Viļakas novadā un vienu Gulbenes novadā), kafejnīcu-bāru, konditorejas izstrādājumu cehu, vairumtirdzniecības noliktavu un maizes kombinātu. Aizvadītajā gadā tika slēgti divi veikali - viens Apē, viens Balvos.

Šajā gadā uzņēmuma vadība turpinās strādāt pie materiāli tehniskās bāzes sakārtošanas. SIA "Alta S" vadība turpinās strādāt pie tā, lai palielinātu piedāvāto preču noietu, piedāvājot pircējiem plašu preču sortimentu par pieņemamām cenām.

SIA "Alta S" reģistrēta 1996.gadā. Tās kapitāla daļas savā starpā dala 31 privātpersona.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)