Banner 980x90

Alūksnes pilsētas svētkos notiks 2.Starptautiskais deju festivāls "Alūksnes vasara"

Valmiera, 1.aug., LETA. Alūksnes pilsētas svētku laikā, no 4.augusta līdz 6. augustam, Alūksnē notiks 2.Starptautiskais deju festivāls "Alūksnes vasara", kurā piedalīsies septiņi kolektīvi no sešām valstīm, aģentūrai LETA pavēstīja novada pašvaldības pārstāve Evita Aploka.

Festivāla koncerti sāksies 4.augustā plkst.19 Jaunlaicenes un Alsviķu brīvdabas estrādēs.

5.augustā plkst.11 Alūksnē festivāla dalībnieki dosies gājienā pa pilsētas ielām. Gājiena laikā būs divas pieturas - viena skvērā Lielā Ezera ielā, otra pie Alūksnes Kultūras centra, kur katrs kolektīvs sevi parādīs ar mazu priekšnesumu. Savukārt no plkst.12 līdz 15.30 kolektīvi rādīs savas deju programmas pie Alūksnes Jaunās pils.

Sestdien plkst.20 festivāla noslēgumā paredzēts koncerts Pilssalā ar grupas "Auļi" dalību, kā arī uguns šovs.

Ieeja uz koncertā būs bez maksas.

Festivāla dalībnieki ir deju kolektīvi, kuri savus priekšnesumus veido kopā ar folkloras kopām vai kapelām.

Latviju pārstāvēs Alūksnes Kultūras centra deju kopa "Jukums" kopā ar Jaunlaicenes folkloras kopu "Putnis", deju kopa un kapela "Dziga" no Rēzeknes, savukārt ārvalstu dalībnieku pulkā būs kolektīvi no Somijas, Polijas, Horvātijas, Rumānijas un Grieķijas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)