Banner 980x90

Alūksnes pašvaldībai piešķirs 85 000 eiro, lai nodrošinātu ārējā ūdensvada izbūvi Kājnieku skolai

Rīga, 11.okt., LETA. Valdība šodien nolēma piešķirt 85 293 eiro Alūksnes novada pašvaldībai, lai nodrošinātu ārējā ūdensvada izbūvi un pieslēgumu Nacionālo bruņoto spēku Kājnieku skolas vajadzībām.

Kājnieku skolas bāzes vajadzībām ūdens apgāde pašlaik tiek nodrošināta ar lokālo ūdensvadu un dziļurbumu. Bāzes teritorijā izvietotās kazarmas renovācijas būvprojektā ir risinājums, kas paredz, ka vecais dziļurbums tiek tamponēts un izbūvēti divi jauni dziļurbumi un ūdens sagatavošanas stacija.

Pēc ūdensvada izbūves ar pieslēgumu bāzei tiks īstenots domes finansētais ielu rekonstrukcijas projekts. Ielu rekonstrukcijas projektā tiks ievērotas bāzes prasības un nodrošināta stāvvietu izbūve pie iebrauktuves bāzē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)