Banner 980x90

Alūksnes pašvaldība izsludinājusi projektu konkursu kultūras un kultūrizglītības iestādēm

Līdz svētdienai, 20.martam Alūksnes novada pašvaldības kultūras un kultūrizglītības iestādes aicinātas pašvaldībā iesniegt savus projektus konkursam, kura mērķis ir finansiāli atbalstīt nozīmīgu kultūras, kultūrizglītības un kultūras apmaiņas pasākumu organizēšanu novadā.

Kā aģentūru LETA informēja Alūksnes novada domes sabiedrisko attiecību speciāliste Evita Aploka, projektu konkurss paredz piešķirt finansējumu gan vietēja, gan starptautiska mēroga kultūras aktivitāšu rīkošanai, veicināt kvalitatīvu kultūras norišu daudzveidību, sekmēt attīstību un jaunradi nozarē, kā arī atbalstīt amatierkolektīvu piedalīšanos starptautiskos konkursos, tā veicinot to profesionālo izaugsmi un novada popularizēšanu.

Savus projektus konkursam aicināti iesniegt Alūksnes novada tautas, kultūras un saieta nami, bibliotēkas, muzeji, kā arī mūzikas un mākslas skolas. Tiem jābūt nozīmīgiem kādā no jomām - nemateriālā un materiālā kultūras mantojuma saglabāšana, kultūrvides veidošana, latviskās identitātes un patriotisma stiprināšana, kultūras nozares attīstības veicināšana, dalība starptautiskā konkursā.

Konkursa nolikums ir publicēts pašvaldības mājaslapas "www.aluksne.lv" sadaļā "Konkursi", un tajā rodama visa pieteikuma iesniedzējiem nepieciešamā informācija - gan par projekta pieteikuma noformēšanu, gan citas prasības projekta pieteikuma iesniegšanai un nosacījumi to tālākai vērtēšanai.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)