Banner 980x90

Alūksnes novada pašvaldības aģentūra ALJA mainīs atrašanās vietu

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
No pirmdienas, 22.augusta saistībā ar gatavošanos projekta "Multifunkcionālas servisa ēkas izbūve Pilssalā" būvniecības darbiem Alūksnes Pilssalā Alūksnes novada pašvaldības aģentūra ALJA mainīs atrašanās vietu un darbu pārtrauks laivu noma.

Kā aģentūra LETA noskaidroja pašvaldībā, plānots, ka Alūksnes Pilssalā sāksies gatavošanās multifunkcionālas servisa ēkas būvniecības darbiem. Tā kā būvniecībai paredzētā teritorija tiks ierobežota, tā nebūs pieejama apmeklētājiem, līdz ar to pašvaldības aģentūras piedāvātā laivu noma nedarbosies. Savukārt pašvaldības aģentūras darbinieki no 22.augusta pārcelsies uz 415.kabinetu Alūksnes novada pašvaldības administratīvajā ēkā, Dārza ielā 11.

Jaunā servisa ēka aizstās pašreizējo sliktā tehniskā un vizuālā stāvoklī esošo pašvaldības aģentūras ALJA ēku. Tā kalpos gan pašvaldības aģentūras vajadzībām, jo ēkā atradīsies biroja un tehniskās telpas, gan arī daļa telpu tiks piedāvāta nomā uzņēmējiem.

Servisa ēkas būvniecība notiks ar Eiropas Reģionālās attīstības fonda (ERAF) līdzfinansējumu, kas paredzēts uzņēmējdarbības attīstībai. Novada domes deputāti apstiprinājuši projekta "Multifunkcionālas servisa ēkas izbūve Pilssalā" kopējās izmaksas - 854 158 eiro, no kurām ERAF finansējums ir 227 082 eiro un pašvaldības līdzfinansējums - 627 076 eiro, bet ar projektu nesaistāmais pašvaldības līdzfinansējums ir 10 513 eiro, kas nepieciešams vājstrāvas tīklu izbūvei.

Iepirkuma procedūrā par multifunkcionālās ēkas būvniecību Pilssalā saskaņā ar atklātā konkursa rezultātiem tiesības būvēt ēku ieguvusi SIA "Latvijas energoceltnieks".

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, SIA "Latvijas energoceltnieks", kas reģistrēta Rīgā, aizvadīto gadu noslēgusi ar 33 849 374 eiro lielu apgrozījumu un 956 820 eiro peļņu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)