Banner 980x90

Alūksnes novada pašvaldība aicina skolēnus piedalīties "Ēnu dienā"

Trešdien, 10.februārī notiks ikgadējā "Ēnu diena", kurā skolēniem būs dota iespēja iepazīties ar visdažādāko profesiju pārstāvju ikdienas pienākumiem un darba vidi. Alūksnes novada pašvaldība aicina skolēnus pieteikties “ēnot” pašvaldības vadību un speciālistus, pilsētas informācijas portālu Aluksne24.lv informē Alūksnes novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciālists Druvis Mucenieks.

Alūksnes novada pašvaldībā "Ēnu dienas 2016" ietvaros skolēniem piedāvāta iespēja iepazīties ar Alūksnes novada domes priekšsēdētāja, Izpilddirektores, Kultūras un sporta nodaļas vadītājas, Sporta darba organizatora, Tūrisma darba organizatores, Kancelejas vadītājas, Datorgrafiķa un Sabiedrisko attiecību speciālistu ikdienas pienākumiem.

Tāpat skolēni aicināti piedalīties Ēnu dienā kļūstot par ēnām Alūksnes pilsētas bibliotēkas klientu apkalpošanas speciālistam un datorspeciālistam, Alūksnes muzeja klientu apkalpošanas un uzskaites sistēmu speciālistiem, kā arī Jaunlaicenes muzeja vadītājai, Krājuma glabātājai  un  Izglītojoša darba speciālistam. Ēnot gribētājus uzņems arī pašvaldības kapitālsabiedrībā A/S "Simone".

Skolēni "Ēnu dienai 2016" var pieteikties interneta vietnē www.enudiena.lv līdz šā gada 24. janvārim.  "Ēnu dienu 2016" organizē praktiskās biznesa izglītības biedrība Junior Achievement Latvija.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)