Banner 980x90

Alūksnes novadā notiks pašvaldību izpilddirektoru sanāksme

Piektdien, 16.maijā, Alūksnes novada Ziemera pagasta Māriņkalna tautas namā pulcēsies Latvijas pašvaldību izpilddirektori, lai piedalītos ikmēneša sanāksmē, pilsētas informācijas portālu Aluksne24.lv informēja Alūksnes novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Evita Aploka.

Latvijas Pašvaldību izpilddirektoru asociācijas sadarbībā ar Alūksnes novada pašvaldību rīkotajā sanāksmē pašvaldību izpilddirektoriem būs iespēja izzināt Alūksnes novada pašvaldības aģentūras "ALJA" pieredzi publisko ūdeņu apsaimniekošanā, ar ko iepazīstinās aģentūras direktors Māris Lietuvietis. Par to, kā apsaimniekot ezerus, balstot to uz zinātniskiem datiem, pašvaldību pārstāvjiem no visas Latvijas stāstīs Matīss Žagars. Savukārt aktuālo informāciju par zemes pārvaldīšanas likumu sniegs Latvijas Pašvaldību savienības padomniece Sniedze Sproģe.

Pašvaldību izpilddirektoriem būs iespēja iepazīt arī Alūksnes novadu. Viesus sanāksmes sākumā uzrunās domes priekšsēdētājs Arturs Dukulis, tiks demonstrēta prezentācija par novadu. Ciemiņiem būs iespēja apskatīt vienu no Alūksnes raksturīgākajiem objektiem – Nacionālo bruņoto spēku Kājnieku skolu, tāpat varēs aplūkot hidrotehnisko būvi – zušķērāju un Alūksnes Mākslas skolu, kas rekonstruēti ar Eiropas struktūrfondu finansējumu.

Izpilddirektori apskatīs vienu no lielākajiem kokapstrādes uzņēmumiem novadā – SIA "4Plus", Karvas HES un Alūksnes Pilssalu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)