Banner 980x90

Alūksnes novada dome neļauj atvērt jaunu spēļu zāli pilsētā

Jelgava, 11.jūl., LETA. Alūksnes novada dome nav ļāvusi atvērt jaunu spēļu zāli pilsētā, Helēnas ielā, aģentūra LETA uzzināja domē.

SIA "LVBET" Helēnas ielā 24 vēlējusies atvērt spēļu zāli un derību pieņemšanas punktu, taču dome, izvērtējot visus apstākļus, uzņēmumam atteikusi. Proti, minētajās telpās atrodas veikals un vairākas citas tirdzniecības vietas, bet likums aizliedz izsniegt atļauju spēļu zāles atvēršanai veikalos, ja spēļu zāle nav norobežota ar būvkonstrukcijām un tai nav atsevišķās ieejas tikai no ārpuses. Tā kā domē nav informācijas, ka telpas plānots pārbūvēt, nodrošinot atsevišķu ieeju, deputāti lēma atteikt atļaujas izsniegšanu.

"Firmas.lv" dati liecina, ka uzņēmums "LVBET" reģistrēts pērn, un tas pieder Lielbritānijas un Ziemeļīrijas Apvienotās Karalistes uzņēmumam "Osment Limited".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)